Androner Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 merhaba, yeni başladım karakter düşünüyorum, yardımınıza ihtiyacım var. wrestling, zırhla beraber çalışıyor mu? ve wrestling+anatomy ile beraber gelen stun yeteneği elimizde kılıç varken çalışıyor mu? bir de benim karakterim 21 str'si var nasıl arttırabilirim bu str'yi? (kazma bile kullanamıyorum :( )[hline]Erkan baba günün birinde demiş ki: "Bil Mukabele" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brainprothesis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 eğer değişmediyse stat gaini çok kolay dayak yerken bile artıyo.. ama günde sadece 5 stat kazanabiliyosun..[hline]thanx eru! you're great! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 gunde 11 stat + 1 dk surmez alman anlatırım bir ara pm at.[hline]Hiten Mitsurugi Ryu Ku Zu Ryu Sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar