Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 http://freesms.artinet.com.tr günde max 15 sms ,Max 100 karakter kalan 60 karakter reklam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Test ettim onayladım. Oldukça hızlı =o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiGgA Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 test edildi. onaylandı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 "Üyeler mail ve GSM numaralarına sponsorlardan gelecek reklam,tanıtım,duyuru vb. kabul ve taahhüt eder. itiraz hakkı yoktur. " dikkat edin üye olurken sonra neden cep telefonuma reklam mesajları geliyo demeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Her şeyin bir karşılığı var sanırım :) ama patilere bi güzellik yaparız :) [ Mesaj 06 Şubat 2006, Pazartesi - 16:50 tarihinde, Ragnar tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 yasal herhengibi bir sakıncasi var mi bu olayin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 üyelik için gerekli şifreyi yolladılar. numarayada mesaj yolladım, hoş hizmet. ama yakında patlayabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 yasal olmayan kısım ve patlama olayını açıklarsanız sevinirim pek anlayamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Şu an kapalı zaten site... Bende bakıcaktım ne güzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Cumhur nerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ehue cummuru hatirladim bende bi anda =pp asi genç =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ya ben ne sansızım -Yeni sisteme geçiþ nedeni ile kýsa süre kapalýdýr- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Yeni Sisteme geçildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Gerçek bilgilerinizi girerek mi üye oldunuz arkadaşlar, ben öyle yaptım ama...!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Gerçek bilgi olmadığı fark edilirse hesap açılmıyor zaten günde 40 tanee aaaa bbbb ler başvuruyapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Şifrem geldi , sitede giriş yapmak için numaramı ve şifremi yazıyorum fakat giriş yapmıyor, sayfa yenileniyor sadece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 sistemi sürkli kurcalıyorum arayada 50 iş girince hafif sorunlar olabiliyor bakıyım hemen. + Bir sorun göremedim numaranın opr kodunu ve son 2 hanesini yazarsan birde oyle bakıyım. [ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 12:54 tarihinde, Ragnar tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Tamam , dostum, ilgin için teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 505-84 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 pek bi sorun göremedim ama her ihtimala karşı şifreni değiştirip tekrar mesajlattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Sagol , cok tesekkur ederim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 nop herzaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Dostum msj lar biraz geç gidiyor ama değilmi. yani şikayet ettiğimi düşünme, normal değilmi biraz geç gitmesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 çok normal sistem daha yeni yeni oturuyor arka tarafta çok değişiklik oluyor aslında. şimdiki servis tek kanladan çalışıyo onuda geliştirip multi kanal bi hale getiricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scphelp Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ragnar iletişim kuracağımız msn felan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar