Sensible Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Hayretle izliyorum.2 saatten beri hiçbirşey üzerine saçma sapan bi tartışma yapıyolar. 2 dizi oyuncusu getirmişler karşısına da hiçbir meziyeti olmayan mankenleri falan koymuşlar,bir televizyon dizisinin 2 karakterinin davranışlarını inceliyorlar. Reha Muhtar zaten gereksiz bir insandı ama iyice uçtu artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 işte abi senin gibi de la bunlar ne diyo aceb diye düşünenleri ekran karşısında tutarak reyting yapıolar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 2 saat boyunca izledin mi ya ahah :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 yahu bı kez ızlemıstım kadın tecavuz edermı dıye deli bişeydi baska programını ızleyemedım mlsf ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 İzlemem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 @Hardter; euheuhe o ne bea cevizkıranın gerçek versiyonu gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar