Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ares coştu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben bundan 2 hafta önce ceek den warrior earring aldım, wipe dan sonra silindi, alırken de ss aldım ve biff e gönderdim, banlanman yakındır ceek arkadaşım, bundan sonra size de tavsiyem ss alın trade yaparken yada merchanttan alırken...
enjoy the game ceek :P
Mesaj tarihi:
Evet Mutlu haber dun almıs oldugum +7 raptor bugun yok :=)))) bogle oyunu yapananın ben takııı ..... evet cyphere yapılan şey aresede oldu lan gerı zekalı gm forgetten templeyı neden acıyorsun adamlar buluyor işte düpenın yolunu sırf bu dupe forgetten temple yuzunden 1 de kullanıcılar daha fazla cash alsın dıye:))) bok alırız bokk bankaya dılekce werdım 2 gun once aldıgım sılver premıum un parasını gerı sıke sıke odıcekler ve 3 charım daha war premıum lu hepsıne dılekce verdım ke sux artık alalhını seven oynamasın su oyunu
Mesaj tarihi:
bende bıraktım ama isteyen oynar tabi .

şöyle bi tavsiyede bulunabiliriz sadece yazıktır günahtır eğlence yerine psikolojinizi ve zamanınızı kaybediosunuz. çıkın gezin (şimdi kar var ama olsun güneş çıkınca gezin kuş cıvıltıları hala hayat devam ediyoı yani :D)
Mesaj tarihi:
anarshe haklısın bencede abi bende bıraktım 61 lvl warrior war areste 1 ay önce sildim öss nedeniyle.halada açmadım açamadım konuşmaları duyunca :(( sallayın gitsin abi ko bozuktu bozuk kalıcak
Mesaj tarihi:
ok gördüm ama onlar ceek de deilki biri ceek e göstermek için trade edio.dikkat ettiysen orda trade alan ceek atan deil o yüsden karşıdaki adamın yani ceek in arkadaşının nick i kapalı :d
Mesaj tarihi:
tamam bende ceekin raptoru demedimki ceekin resim dedim ( onun yolladıgı anlamında ) hatta daha sonrada "ceek o senin resmini gönderdiin adamın itemleri dupe deil hala elindeler "dedim sanırım hepsini okumadın
  • Yeni Oluştur...