endless_night Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 sorun dupe artmıstı %70 gibi bir oranda wipe geldi saglam kalan itemler garanti mantigı ile pahalı satıyolar olay bu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 tamam abi olay bundan ibaret olabilir ama bunun sonucu kötü olaylara sebebiyet werebilir o bakımdan tedbir her zaman iidir:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bundan kotu olmaz korkma :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 inş olmaz hack mack yemeyelimde basımaz iş almayalım bide arkın charla oynuyoz 2milyarlık item war charda giderse arkadas beni vurur:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 2 milyar cokmus valla :P benim gitse demekki intihar etmem lazım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 2 milyar + daha 200 m lik item war toplam 2.200 hackleyen yasadı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Hep aynı tantana bu lanet oyunda :) Duperin Dupe, Zenginin Parası Hep Orta halli Ko oyuncusunun Elini ve Dilini yormuştur :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glorious34 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ben bundan 2 hafta önce ceek den warrior earring aldım, wipe dan sonra silindi, alırken de ss aldım ve biff e gönderdim, banlanman yakındır ceek arkadaşım, bundan sonra size de tavsiyem ss alın trade yaparken yada merchanttan alırken... enjoy the game ceek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Evet Mutlu haber dun almıs oldugum +7 raptor bugun yok :=)))) bogle oyunu yapananın ben takııı ..... evet cyphere yapılan şey aresede oldu lan gerı zekalı gm forgetten templeyı neden acıyorsun adamlar buluyor işte düpenın yolunu sırf bu dupe forgetten temple yuzunden 1 de kullanıcılar daha fazla cash alsın dıye:))) bok alırız bokk bankaya dılekce werdım 2 gun once aldıgım sılver premıum un parasını gerı sıke sıke odıcekler ve 3 charım daha war premıum lu hepsıne dılekce verdım ke sux artık alalhını seven oynamasın su oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bende bıraktım ama isteyen oynar tabi . şöyle bi tavsiyede bulunabiliriz sadece yazıktır günahtır eğlence yerine psikolojinizi ve zamanınızı kaybediosunuz. çıkın gezin (şimdi kar var ama olsun güneş çıkınca gezin kuş cıvıltıları hala hayat devam ediyoı yani :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 anarshe haklısın bencede abi bende bıraktım 61 lvl warrior war areste 1 ay önce sildim öss nedeniyle.halada açmadım açamadım konuşmaları duyunca :(( sallayın gitsin abi ko bozuktu bozuk kalıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonic Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bu arada ceekin resimdeki itemler dupe deil (en azından +8 raptor deil) adam hala elinde raptoru dolasıo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ne resimleri abi ben görmedim ceek in elinde +8 raptor?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonic Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ilk sayfaya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ok gördüm ama onlar ceek de deilki biri ceek e göstermek için trade edio.dikkat ettiysen orda trade alan ceek atan deil o yüsden karşıdaki adamın yani ceek in arkadaşının nick i kapalı :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonic Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 tamam bende ceekin raptoru demedimki ceekin resim dedim ( onun yolladıgı anlamında ) hatta daha sonrada "ceek o senin resmini gönderdiin adamın itemleri dupe deil hala elindeler "dedim sanırım hepsini okumadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 yafff ko yalan oldu btti her server böle en iisi ko bölümü her beraber yeni bi oyun bulalım:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 o bölümü kaçaırmışım ceek in dedii o adamın itemleri hala elinde kısmını :p ok dostum haklısın sorry görmedim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 benim de +7 raptor g*te girdi bırakcam bu gidişle bu oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ben bıraktım walla 1 ay oldu oynamıom ama paticikten de kopamıom :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cure_Shot Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 aress göçtüüüü. Anlayın artık İşini yapan gm ve oyun mühendisleri olmadığı sürece çökük olmaya da devam edicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 2 dakka önce ark la konuştum mirage +7 yi 350m den satmış!!düşünün aresin halini :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Bende Uniq yok die Bİşi SiLinmior Sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 zzzzzzzzz [ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 15:18 tarihinde, izmir tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar