fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 bu şarkı elinde olan var mı ya nette aradım 2 tane buldum 2sininde ses kalitesi kötüdende kötü ben daha güzel söylerim o derece yani... sözleri şöyle belki hatırlayan çıkar anıları depreşir fatoş almış orağını aman fatoş canım fatoş fatoş almış orağını ot biçmeye gidermiş ah ot biçmeye gidermiş yolda dört young delikanlı aman fatoş yandım fatoş orda dört genç delikanlı fatoşa da rastlamış ah fatoşa da rastlamış birincisi biraz ürkek aman fatoş yandım fatoş birincisi biraz mahçup yanağını okşamış ah yanağını okşamış ikincisi biraz çapkın aman fatoş yandım fatoş ikincisi biraz çapkın donunu da indirmiş ah eteğini kaldırmış üçüncüsü anasının gözü lavitey fatoş aman fatoş üçüncüsü anasının gözü otlara da yatırmış ah otlara da yatırmış dördüncünün yaptıkları laviyetto aman fatoş dördüncünün yaptıkları bu türküde söylenmez ah bu türküde söylenmez bü türkünün ana fikri aman fatoş canım fatoş bu türkünün ana fikri bütün erkekler öküz ah bütün erkekler öküz ana fikri baba fikri aman fatoş canım fatoş ana fikri baba fikri kızlar öküzü sever aah kızlar öküzü sever bu türküyü duyan kızlar aman fatoş canım fatoş bu türküyü duyan kızlar ot biçmeye gidermiş ot biçmeye gidermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 auahua, hastasıyım:D kaseti vardi, okulda bangır bangır dinlerdik, teey teey huehu, mutlu oldum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Vitamin Forever.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Bendekininde kalitesi berbat ötesi. benim arkadaşımda vardır ondaki iyi ise uploadlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bende emule kurul deil emule kurulu birisi ararsa iyi kalitede çıkabilir dandik olanı yaklaşık 1.386 KB gibi bişeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 benim arkadaşımdakinin de kalitesi bozukmuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Th0r Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 sen 2 tane bozuk bulduğuna dua et. ben tam 28 tane bozuk buldum ve artık bu şarkıyı aramayı bıraktım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 28 taneside aynıdırda ondan. bide bunun kalitesinin kötü olması direk olarak kaydetmemişlerde mikrofonla falan aktarmışla galiba pc ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Th0r Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 benimkilerde öyleydi. sanki tv ya da müzik setinden çalarken çekmişler gibiydi. eğer benim dl yaptığım yerler aynı kaynaktan beslenmişlerse dediğinde haklısın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Th0r Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 o değilde elinde bu adamların "televizyon" adlı parçası olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 evet benimkilerde öyleydi nasıl o şarkının sözleri?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Th0r Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 açıkçası şarkının adının "televizyon" olduğundan emin değilim ama buna benzer bişiler olması lazım. ne de olsa eski bi şarkı ve hatırlayamıyorum :p şarkının sözlerine gelince şöyle bişilerdi: >> no haş haş no kokain çok marihuana az vitamin bol ketçap adı tat ketçap dök dök ye dök ye hadi kışkış arazileyin cinleri tepeme getirmeyin basın gidin beni delitrmeyin beni küpler bindirtmeyin siz hala ananızın margarinini mi kullanıyosunuz? şarkı daha yeni başladı neden hemen kıvranıyosunuz? [ Mesaj 12 Şubat 2006, Pazar - 19:54 tarihinde, Th0r tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 acana 'grup vitamin'in albümünü upload edicek biri var mı bir yerlere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 pazar aksami okula gidince ederim size istediginiz sarkilarini : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Th0r Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 @penthesilea sen elinde ne kadar grup vitamin mp3 varsa onları upload et biz onları seve seve download ederiz merak etme :) [ Mesaj 14 Şubat 2006, Salı - 16:52 tarihinde, Th0r tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 evet ya çok iyi olur grup vitamin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 dory walla bizimde aynıydı yaokulda dinlerdik paso. bende kasedi vardı 2 sene önce arkadaşın biri araklamış :d neyse upload eden olursa sevaba girer =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solarid Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 http://rapidshare.de/files/13334023/grup_vitamin_-_fato_.mp3.html ses kalitesi çok ii deil ama idare edin şimdilik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 grup vitamin-ismail. dinleyin yarılın. sözlerle tarif edilemez. hayalet avcılarıyla tombulum vardı bi de. onlar da baya iiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ehü hala cd si var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 solarid bulunamadı diyor... sabrina upload etsene cnm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 solarid ses kalitesi ii olan hiç bir yerde yok zaten onunda ne dediği bile anlaşılmıyor. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 grup vitamin rocks bende bir kasedi vardi arkadasa verdim geri gelmedi arkadas katili olcam :(((((( birde ayili birsey vardi hatirliyan varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 bu arada o sarkinin devaminda alirlar genc bir kizi ifnaz ederler(emin degilim) hay ananin ..... ko.... hay hakim bilmem ne yapar hay hakimin .....na ko... hay gibisinden devamida vardi bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar