Cid Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Özellikle kalabalık pahalı mekanlardan bıktıysanız , gittgiginiz yerde bi bistro bile ayarlamak zorunuza gidiyosa.Hele bide içtiginiz içkinin uzun surede gelmesi konsantrasyonunuzu sanatçıya veremeden saçma sapan sadece gitmek için dışarı çıktıgnızı düşünüyosanız böyle acayip bi yer keşfettim :) küçük sakın bi mekan saat içersi toplam 30 kişi maksimum kaldırıyor, her gece alıştıgımız kavgaları görmüyoruz gelen müşteri kaliteli fiyatlar uygun saat 10 dan 2 ye kadar canlı akustik türkçe parçalar söyleniyor denemenizi tavsiye ederim :) anlayacagınız gibi mekan mesa yakınındakia rkadşum alışveriş magzasının içinde en üst katta hemen fark ediceksiniz
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 10 gram çerezden 3 milyon taktıklarından beri gitmiyorum oraya.taksiye para yetmedi donerken o gdsjfdsjfdslar yuzunden =/
Cid Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 3 milyonuda dert etme be =) hehe
Agmahan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 valla kavga yok olayını duyunca yazayım dedim,gündüz gittik kimse yok tabi,oyun falan vardı hala var mı bilmiyorum oyun oynuyacaz,susamışım su istedim,ben ilk kez bir mekandan mekan boşken su içiyorum diye resmen kovulduk,hatta daha sonra garsonla arkadaşım arasında sorun çıktı adam otoparka çağırıp dövüşelim bile diyecek kadar terbiyesizdi,mekan sahibi hala o adamı tuttuğu gibi birde paragözün teki,bir daha gitmem paramla rezil olmaya niyetim yok,kırmızı var orada mis gibi hiç uğraşmam kafeinmiş, 1.5 sene geçti hala unutamıyorum olayı,paranızla rezil olmayın arkadaşlar!!!
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 calan herifler degisti eskiden fena degildi pazar aksamlari gidioduk bazen baydi sora ehe
Öne çıkan mesajlar