Farinal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Arkadaşlar Executus serverında kimler var kimler yok bir görelim.Çünkü Turqoise guildi kuruluyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Kimse yok galiba Executus'da :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 58 shaman Proumel Ayrıca çok türk var tanımasamda horde tarafında baya gördüm.. Allylerdede 2-3 tane türk guildi görmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 http://forum.paticik.com/konu.php?id=157584 burda bir liste var turqoise ally mı horde mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Horde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 başarılar ve bol şans ozaman:) biz 6-7 türk DAWN dayız, her ne kadar guildin bi parçası olamasak da turqoise in kurulmasını ve başarılı olmasını isterim:) isveçliler yapıyor türkler niye yapmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Sağol dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Herhangi bir yardıma ihtiyacınız olduğunda. /w Naksudame /w Raimad /w Pulsar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 whisper Capn yok yannız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Daha yeni bir guildiz ama düzenli olarak level ortalamamız da 20lerde olduğu için WC ve BGlere gidilecektir.Ayrıca guildimizde zaman zaman özel toplantılarda yapılır.Rütbe törenleri ve kutlamalar gibi...Katılmak için whisper/ Finatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar