Rapadura Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 deli olcak zırtpırt artio biri açiklasin bana şunu kiltliyiimi kalsin yardıııım canlarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 warriorların pasif olarak manasını arttırmasını sağlıyo staminayı da arttırıyo galiba warriorların meditation u gibi bişey ben hiding i düşürüp focus alıcam şahsen[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 focus şöyle bişey her 10 skillde: 10sn de +1 stam alıyosun yani skillin 100 olduğunda 10sn içinde extradan +10stam regenerate ediyosun ayrıca her 20 skillde 1 mana bonus var skillin 100 olduğunda her 10sn de extradan +5 mana regenerate ediyosun[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 HP ye etkisi varmı?[hline]-Assasin-Aron Caldwell-|Sylveria| -OSİ- Sir Alphan Atlantic DeathMetal Rullz İn Flames Rullz Pop,hiphop,rap SUX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s3ns3i Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Aron-Caldwell >>> HP ye etkisi yok. Mandrake >>> Paladin isen hic gerek yok buyu ilede ayni isi goruyorsun, bosuna skill harcama derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Savasci meditasyonu.[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brainprothesis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 peki meditation skilli de transa geçmeden mana artmasını sağlıyo mu? demek istediğim paladin karakterim var. chivalry kullanıyorum. meditation 80lerde focus ise 90lardaydı. fakat skillcape takılınca focusu düşüşe aldım. pasif manayı medit. artırır mı? yoksa meditationı mı düşüşe almalıydım ufak bi yardım lütfen.. 10 saniyede 5 mana çok yavaş gibi geldi bana.. 60 medit 40 focus ya da tam tersi mi yapsam yoxa.. hayatım çıkmaza girdi :([hline]thanx eru! you're great! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar