Hardening Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Bence Hattrick icin yeni bir forum linki acılması lazım herkes hattrickkci bence cok iyi olu siz ne dusunursunuz bilemem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 managerzone rulz.. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 hattrick oynayan birkaç kişi vardı eskiden ama hala duruyor mu bilmiyorum. benim takımın adı Maymungücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Managerzone.com rox! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 managarzone cix&sux. ht forever. ehehe burada ht den anlayan fazla yoktur tabii zamanında bol bol mz reklamı yaptılar burada bence HT çok daha iyi tabii. benim takım adı Dork bu arada [ Mesaj 07 Şubat 2006, Salı - 19:13 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 benim takım adı Jester Race, V. lig 132. gruptayım,6 saat sorna süper lig ekibi karakartalla kupada 5. turda karşılaşacağım,bu arada hardening,senin takım hardening spor mu?(eğer oysa geçen sene fena ezdim ehehe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar