ofs Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 www.mytc.net/~bahri/Town.wmv Dün yine Charımı o şekilde görünce Sinirlerim bozuldu nemi yaptım izleyin ve görün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 yanlıslıkla fraps durdu çekmeyi unuttum townun 1 tarafından diger tarafa geçtim ama bazı bölümler olmadı çekmemis malesef neyse anlarsınız zaten % lere bakarsanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 zzzzzzzzzzzzzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FirstAttack Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 İlk ben indirdim heralde; '' :( '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 hehh galiba:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sedron Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 ya dostum izledim ve kahroldum ne diyeceğimide bilemiyorum Allh sabır versin ne diyim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Diger videoları izledinmi sen:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 walla bende indirdim dün fakaT hiç bi yorum yapmak istemedim...:( itemlerine ne olduunu bilmiorum CeeK ama 1-2 hafta önce arenada kesiodun beni:D yinede geçmiş olsun ama böyle yapma bence kendine yazık ediosun... ister oyna ister oyunu bıraK ama videodakileri yapma bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Suanda bundan sonra salaklık aptallık yapmayı kestim ilk önce bugün düştügüm lvl 62 olup 70e kasmayı düşünüyorum itemlerimin yarısını arkadaşlar saolasun yardım etti en kısa süre içerisinde eskisinden daha iyi olup 70e kasmayı düsünüyorum (+8 raptor olmadan 1 lvl bile atlamam raptor +8 alırsam 70e kasacam) [ Mesaj 06 Şubat 2006, Pazartesi - 13:22 tarihinde, ofs tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 durumu düzelTirsin inş. walla o video yu izleyince acayip olDum:( seni oyunda ya da realde hiç tanımam hatta oyunda aynı partyde bile olmamışızdır ama ne bilim işte üzüLdüm oradaki duruMuna:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Sen elvedayı izlesen kalp krizi geçirirsin ozaman www.mytc.net/~bahri/Elveda.wmv :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar