Nostredamus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Evet ilham geliyorda ben sanırım hep geyik üzerine kullanıyorum nescafeyi yazdıgım gun buda birden geldi. - Gözümü açtığım an kaos'un içindeydim. Kimdi bu etrafımdaki silüetler. Çözememiştim aklımda Birden kulağımı inleten bir serzeniş duydum. Geldiği yöne baktım. Aman tanrım bu koca bir ağızdı. Üzerinde bulunduğumsa. Ülker çikolataydı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 çok ilginç birisin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 eheh güzel güzel iş var sende (: [ Mesaj 05 Şubat 2006, Pazar - 11:36 tarihinde, Xtreme_Chill tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 teşekkür ederim =) diğer çalışmalarımıda koyarım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar