MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 sorbon üniversitesinde tiyatro bölümünde okuma fikrine ısınmıştım...ama şunu öğrendim; oradan mezun olunca diplomanda fransada değil de türkiyede sorbon mezunu olarak görülebileceğine dair bir alt yazı varmış. yani diyorlar ki, git kardeşim kendi ülkende sorbonluym de ama burada senin borun ötmez. ayrıca eğitim de daha kısa-kolay veriliyor, bi nevi diplomalar para karşılığında alınıyor ve sadece türkiyede geçerli oluyor(muş) bilmiyorum diğer bölümlerde de öyle mi, bu duyumlarımın yanlış olmadığını zannediyorum, sağlamdı kaynağım...yanlışsa aydınlatınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 gerçi bu burda tartışılacak kadar basit bi konu diil:) bn öyle paylaşmış oldum, sanırım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 hehe bi miktar... bence en mantiklisi adamlara telefon etmen ya da mail yollaman. telefon ettikten sonra dogru olduguna dair bi sey soylerlerse zaten ogrenmis olursun; yok degil diyolarsa, formun bi kopyasini fakslamalarini iste, sonra bunu tercumana gidip cevirttir, elinde yazili belge olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 tamam:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar