turkish_bow Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 bugun uprade yapmak için magic avrile gittim ve yaptıktan sora bi tezgahlara baktım 1kişi mirageyi 60mye +1i koymus bendededim galiba öle sıkmıs fiyatı dolastım tezgahları kekuri ring 100m olmus 9mden satmıodu hersey olmus ates pası nedir bu duperlerden cektigimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 walla yaw ben oyuna girdim hiç piyasaya bakmadan mirage yi 5m ye tezgaha koydum hemen gitti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 icim parcalandi ya icim 2 kekuri 12m den sattim :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ohc seninki daha kötü yaw :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 bende +5 mirageyi sattım 23mye nerden bilim 150 200m arasında oldugunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 adam zombi gözünü 100mye satıo böle böle ismi varya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 ya bu dupe için cd yapmış adamlar. bazı yerlerde satılıyomuş heralde onu kullanıyolar :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jazzy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Dupe degil birisi database girimiş Gm accountu almıs kendine ne bulsa cekmiş piyasasda para sürmüş deli gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaan1989 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 yaw şimdi ne olacak sizce bende 600m eden itemleri 60 m ye sattım bilmeden 2 x mirage +3 lobo pendant vb.vb.vb. piyasa tekrar düzelir mi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deda Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 duzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 geçmiş olsun ama normaldir piyasa birden çok düşmüştü yükseldi bence anormal bişi yok bende +6 ib yi 200M den satmıştım geçmiş olsun diyecek bişi yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar