cemshit Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 kafede iken bi deru founder kestik inanması zor ama içinden plate kolluk düştü bide para ile soul. acaba bu normal mi? yani bi boss dan plate düşmesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 evet normal. df den ring düşer genelde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ya bende ss vardı ama o gün burda topic açılamıyodu. bozuktu . ve o ss kafede kaldı. büyük ihtimal de silinmiştir. maalesef ss yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 droplar cok dustu bana opal ring gelmisti 7 tane boss kestik cıkan pot :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 wallah eski halinde herkeste unique oluyodu o açıdan kötüydü ama şimdide 10 boss dan 1-2 unique anca geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KelebeK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 ilk defa mı boss kestiniz de böle konusuonuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Arkadaşım Deruvish Founder dan Opal ring, Agate Ring, Ruby Ring, Diamond Ring, Emerald Ring, Gold Ring, Silver Ring, Elf Ring, Crystal Ring, Platinum Ring çıkar ama herseferinde çıkacak diyen bir koşul yok özellik ile droplar ın düşürüldüğünü göze alırsak sana çıkan item gayet doğal herzaman düşmeye bilir şans diyelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 bikere emerald earring düştüydü ama yarayışsız bişi 50mp 50hp 20 defans veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiscJockey Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 bana da Hyde den Mhyrl staff dustu ama fp lı bır warrior 5dakkka dan berı kesıous ben gedeım %10 ve spıke la yattı cıkan Mhyrl staff dı cafedekıler KS den dedı ama bılmem ve bıkeresındede founderden opal ring dustu ama fazala pot aldım ıcın ustum kaldırmadı pot ları yakarkende kutu gıttı olsn fıatları da dusmustu zatem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Bana Diamond ring çıkmıştı. 20 defance 10 str bonus 20 LR 20 MR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar