catlikethiief Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 kıral topik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 barbu said: Saeros said: axedice said: Arkadaşlar saçmalamayın, evleneceğiniz hatunun başka bi erkekle birlikte olmuş olmasını kaldırabilir misiniz? Bak kız arkadaşınız demiyorum, evleneceğiniz hatun diyorum suya batırınca kabarcık çıkıyosa bırakıcaksın kardeş çok doğru demişsin AHAHAHAHAA. çok başarılı sanırım patide gördüğüm en güzel post. fevkalade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Sen önüne geleni düz, sora dünyada bakire kız kalmasın, benimki bakire olsun de yekya. Gel gelelim kızı senin gibi düşünen dingilin biri o iş dışında bi güzel... sora o kızla evlendiğin zaman kız sana bi güzel rol yapsın ben daha önce hiç böle şeyler yaşamadım diye bak ne güzel kanıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 daha once karimla yatmis olan biri ile ayni ortamda nasil olurum vs vs gibi argumanlarin kaynagi erkegin kendine guvensizligi ve ezikliginin olma ihtimali nedir sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 kendine güvensizlik ve eziklikle alakası yok onun. adam gibi bi adamın zaten kendi değerleri olur. ona ters olan şeylere oda terstir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 ulan 28 29 yaşında evlenicez bakire kızı napcanz ilk geceden gg oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Ben 20 yaşındayım 30 yaşımda evlenceğimi düşünsek bakire kız bulmak fenerin şl'yi alması gibi bir şey.Zaten kasmayın bulamıycaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Cons said: örümcek kafalılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Tohumu çıkmış beyler. Tarlaya ekiyomuşsun taze taze toplayıp evleniyomuşsun. 1. kalite 1. elden. Mis. Saksıdadayetişiyormuşhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Ayrıca bir erkeğin bakir olması çok önemli. İbne erkekği naapsın karılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Emaleth said: Cons said: örümcek kafalılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar