Agmahan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 evet bir ilki gerçekleştirerek,arkadaşımın bilet parasını da ödemesiyle bir filme ikinciye gitmiş bulunuyorum. valla ikinciye izleyince filmi bildiğim için başka bir gözle izleme fırsatım oldu,filmden sıkılmadım. şimdi bir kaç nokta var ilk izlemede farketmemiştim,mesela o arabalardaki teyzemin yüzü ve o daha ilk açılış sahnesinden son sahneye kadar her yerde çıkan beyaz heykel kafası aşırı benziyorlar. karısı nın cin olduğunu söyliyen adamı aslında yılanın öldürdüğü,birde filmin ilk başında "rüyadasın tarık"olayı,aynı şekilde "netteki işlerim daha bitmedi olayı",filmdeki en çok ikincisine atıfta bulunulan laflar hoşuma gitti"dabbe dünyayı ele geçirine cinler ona secde edince,mehdi gözyaşı dökünce,işte o zaman anlayın ki deccal savaş başlamıştır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 şu güne kadar sinemalarda izlediğim en amatör en berbat filimdi replikler, duruşlar, görüntü yönetimi tek kelimeyle berbattı konu zaten yalanın önde gideni bari oturup adam akıllı bi dabbetül arz filmi yapsaymışın hadi konuya hakim değilsin niye 2 tane birbirinden tamamen alakasız konuyu birleştirmeye çalışıyorsun bazıları efekleri makyajları güzel diyor bence yapılan tek şey surata simsiyah bi boyayı basmışlar ve çeşitli bilgisayar programlarıyla ağzını yüzünü yamultmuşlar ve filmde sözde korkutan tek öğe ikidebir bööööö diye birilerinin biyerlerden çıkması saçma sapan bişey yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebby Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 gayet güzel bir filmdi. umarım devamı gelir böle filmlerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bence fazla ağır yorumlar yapmamak lazım bu filmler hakkında. zamanla iyi korku filmi çıkacak bu ülkeden, önyargıyla yaklaşılır hataları affedilmezse zor ilerler sinemamız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ya, fragmana göre değerlendirme yapınca gerçekten kötü bir filme benziyor. ama gerilim-korku filmlerini tercih eden biri için türk korku filmlerinin de desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum. o yüzden filme gidicem. zamanla daha güzel filmler yapılacaktır eminim.. ellerinden tutmak lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar