PUDING Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 slm arkadaslar bben bu oynua ılk aresde basladım ve baya bı zevk alarak bslammıstım .gercekten pk sı guzel sonra cyper a gectık ve kastık vs. geleyım cz ye czde parayı bastıranın ozellıklede orcların edıt charlar aldıgın bılıyoruz. bunların basında konan oxooo oxymoroon bıdas ve ısmını hatırlamadıkalrım war admaalrda +10 shard var ve full ıtemlı we ayrıca son gunlerde macro kulalnıyo bu konan yanı bunu sonucunda sayko nun prestle gezmemesı kadar dogal bısıy yok cunku gm nerde para orda lvl70 mantıgı yurutuyo bunu ıcınde bu turden admaalrla 1v1 de gereklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 PUDING yazıların çok doğru, Çaktırma _KONAN_ ı 3 kez Teke tekte aldım artık orda debuffer ile Dolaşıyor ;) ( Çünki Sadece durup vuruyor Pek bilmiyor oynamayı Sadece 70 lvl başka extrası yok ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar