Chasten Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Aradım ama buldugum linkler kırık cıktı tavsiye edebileceğiniz bir Divx Player varmı mümkünse BSPlayer 0.86 hiç bir yerde bulamadım linkler hep kırık çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 download.com da yok mu ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 k-lite codec pack kullanıyorum. Artık içinde BS player yaerine media player classic var. link http://www.free-codecs.com/download/K_Lite_Codec_Pack.htm buradan ben buradan yüklemiştim. sorun çıkmamıştı. NOt: aaa ne güzel artık edit yapılabiliniyor. [ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 23:28 tarihinde, nuki tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 pardon üsteki msjda yanlış yazmışım"sorun çıkmıştı" yerine "sorun çıkmamıştı" olucak. Düzeltme olmadığı için yeni bir postla atıyorum. çok iyi bir codec. Ben hep onu kullanıyorum. Açmadığı daha olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 güncelle butonu calısıyor.. editleyebilirsin mesajlarını. söyliyim dedim :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Sesde problem war sanırım hoparlörü fulleyince normal tonda cıkıo. Ve alt yazılar çıkmıyor subtitle kullanamıyorum yani. [ Mesaj 05 Şubat 2006, Pazar - 00:08 tarihinde, Chasten tarafından güncellenmiştir] [ Mesaj 05 Şubat 2006, Pazar - 00:13 tarihinde, Chasten tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 bende hiç bir sorun olmuyor. Kontrol et eğer dvix formatı ogm ise.O zmn subtitle ı açmak dvix te senin elinde olan bir şey. Onu da sağ tıklıyınca açılan bölümden hallede bilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ffdshow + Media Player Classic indir... Hiç sorunun kalmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar