Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aranızda estetikli veya estetik yaptırmayı düşünenler varmı ve düşünceler ?

tikkycemal

Öne çıkan mesajlar

said:
Benim bildiğim insanın psikolojisini bozacak kadar ciddi bir durum varsa islam dinine göre estetik yaptırılmasında sorun yok. Ama keyif için yaptırmak uygun değil.

Yaw allaşkına bunun standartını sen mi belirliyosun keyif için yapılan estetik ameliyatlar şunlar şunlar diye bi listemi var elinde,diyelim ben vücud umun bi yerindeki görüntüden rahatsızım yani herhangi bi engelleyici durum yok ama psikolojik olarak rahatsız ediyo,başka bi insanda sırf dış görünüşü düzelsin diye yaptırıyo aynı ameliyatı, mesela bi et beni olabilir yada onun gibi bişey,şimdi senin dediğine göre bu insanlardan biri masum öteki günahkar öle mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır o standardı kendin belirliyorsun rahatsızsan yaptırırsın başkası rahatsız ise o da yaptırır. Sonuç olarak herşey kişinin kendisinde biter ben niye seni veya bir başkasını yargılayayım ki. Ahmedin mehmedin günahından sevabından bana ne bunu ne ben ne de bir başkası belirleyebilir. Ben islam dinine göre estetik konusunun ne olduğunu söylüyorum. Çıkaracağınız yorumlar size kalmış artık.
Sosyal ağlarda paylaş

@Dark_Soul
kuranda estetikler üzerine kanunlar !!11 diye bir sure yok zaten, bedeninle ilgili söylenenden cıkarıyorsun estetigin dine uygun yada uygun olmadıgını.bedenin senin degil cünki emanet islama göre

[ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 01:05 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...