PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 arklar bana biraz fazla miktarda para lasım bu parayı bi hafta içinde temin etmem lasım eğer bana yardım edebilcek arklar warsa bi gün borcumu bi şekilde öderim bu istediim parayı eziqler duysa O_____o der onun için yazmıyorum ama inanın bazı arkadaşlar için bu fazla bi para deil aresteyim lütfen yardım edim bigün bişekilde ödeşiriz yardım etmek isteyen arkadaşlar için msnim:[email protected] buradanda yazabilirsiniz bu arada ujio nerdesin abi belki sen bana yardım edebilirsin arkadaşlar inanım bi gün ödeşiriz warmı yardım edebilcek bi arkadaşımız?cwplarınızı bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 kimse edemezmi arkadaşlar şöyle parası fazla olan biri warsa rica ediyorum lütfen çok ihtiyacım war... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Walla benimde ,ht,yaçım var ama elimde param olsa verirdim ve bu arada para sana neden lazımdı sebebini yazda millete bilsin dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 charım hack yedi 61 den 42 ye düştü cnm çıkmıştı kascam item yapcam die şeref...lerin yaptıı buda deil lwl düşürüp reskill restat yapmılar ama neye yarar nese bi arladaş war saolsun yardım etmeye çalışıyo ama onuda fazla zora sokmak istemem.nese iyi oyunlar arkadaşlar yakında kasarız gene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 oha şerefsizler amma kasmış o kadar lvl nasıl düşer ya töbe töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 heh geçmiş olsun kardeş benim charıda çaldılar şimdi utanmadan şifreyi değiştirmiş o charla oynuyolar aresde olsam yardım etmeye çalışırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 ya hadi charı soydun hadi lwl düşürdün bi günde 42 ye nası acaba? neese e be şeref... neden res atıyosun chara walla delircem hiç param yoq başka 1 gb bile yoq.delircem fazla ytl de yoq yardımlara açıım iyi oyunlar... yardım etmeye çalışan herkese teşekkür ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar