JensNowo Mesaj tarihi: Eylül 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2002 said: Goarth, 28 Eylül 2002 22:44 tarihinde demiş ki: Hayır tanmıyorum bende 10. sınıfım n sınıfındyım Kaanları tanıyorsan onlarla aynı sınıftayım[hline]BJK BJK BJK fdsfsfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JensNowo Mesaj tarihi: Eylül 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2002 said: Goarth, 28 Eylül 2002 22:44 tarihinde demiş ki: Hayır tanmıyorum bende 10. sınıfım n sınıfındyım Kaanları tanıyorsan onlarla aynı sınıftayım[hline]BJK BJK BJK bizim okulla bi kavga cıkmıştı sende oralardamıydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2002 Evet sadece izledim ama her ne kadar girin diye bize bağırsalarda ben ve arkadaşlarım girmedi kavgaya[hline]BJK BJK BJK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Eylül 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2002 said: arcane, 28 Eylül 2002 20:33 tarihinde demiş ki: said: Granader, 27 Eylül 2002 17:39 tarihinde demiş ki: Matematik--Orhan Güler Fizik--Metin Tekin ahahaha çok feci acıdım sana birden.. allah yardımcın olsun...[hline]HeadShot..! __________ SBGG! Inc. yapma be.. metin tekin kötü müdür? herifi görünce korktum ben ama iyi bi adam benziyo bilmiorum.. favorilerim: ilyas (the one and only) MKC tespit küheylan ve apo gelmedi hiç benim dersime ne yazık ki..[hline]zürafa hakları istiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2002 oha orada metin tekin mi yazıo durun durun ! :) ben atlamışım direk metin tevet oğlu gördüm onu... metin tekin i bilmiyorum metin tevetoğlu ise ölümlerden ölüm beğenin orhan güler de aynısı tevetin..[hline]HeadShot..! __________ SBGG! Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JensNowo Mesaj tarihi: Eylül 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2002 said: Goarth, 29 Eylül 2002 00:51 tarihinde demiş ki: Evet sadece izledim ama her ne kadar girin diye bize bağırsalarda ben ve arkadaşlarım girmedi kavgaya[hline]BJK BJK BJK kavgayı başlatan bendim :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2002 ağız tadıyla kavga olmuyo ki neyse olursa yakında göreceksiniz asıl kavgayı[hline]I'm still there everywhere I'm the dust in the wind I'm the star in the northern sky I never stayed anywhere I'm the wind in the trees would you wait for me forever ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2002 hehe bende sizin köşede bakkal varya o kalabalıktaydık paso bizdendi iyi yürek varmış sende :-)[hline]BJK BJK BJK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2002 5. sayfa mı gözükmüo bende bi gariplik mi war ?[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2002 ahah ben msg atınca göründü ama sadece benim msg ım. garip msg yokken de 5. sayfa wardı..[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2002 BANA İLYAS DEMEYİİİN... bana geçensene hediye edilen 5 günlük hava değişimini hatırlatıyor... neyse Allah'tan affedildim ya istediğinizi söyleyin ama o adamla Hz lık 2 de yaşadıüğım şeylerden sonra arkasından ilyaaas die bağırmak büyük bir zevk... :) napiyim okulun dengesiz çoğunluğundayım... bizim okulda dengeli adam varmı ya?[hline]I am the Fallen You are what my sins enclose I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2002 var ben[hline]HeadShot..! __________ SBGG! Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2002 hmm hmm acaba kim var hmm hmm yok galiba fmcilerden zaten heç çıkmıyor hepsi testlerle kafayı bozmuş hmm[hline]BJK BJK BJK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2002 bu okula girerken kör bir medyum Oğlummm... buraya akıllı giren deli deli giren daha da deli çıkar unutmaaaaa... demişdi...[hline]I am the Fallen You are what my sins enclose I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 29, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2002 hazreti 1 e deyim(tıkıldım).Gelin basın konusalım fln tanışırız[hline]Geri döndüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2002 ah ah beni m de sınıfım e idi[hline]I am the Fallen You are what my sins enclose I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2002 zlorwf sınıfını ve ismini de sööle[hline]I'm still there everywhere I'm the dust in the wind I'm the star in the northern sky I never stayed anywhere I'm the wind in the trees would you wait for me forever ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2002 sakın sakın sakın ha zlorwf[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 29, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2002 ehe solicem işte:) hz1 e isim umut deniz ELCİ[hline]Geri döndüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2002 tamam kurbanı belirledik sebil saldırın...[hline]I am the Fallen You are what my sins enclose I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2002 hangisi umut mu deniz mi elçi mi böö ildeniz basalım genci bi ara[hline]I'm still there everywhere I'm the dust in the wind I'm the star in the northern sky I never stayed anywhere I'm the wind in the trees would you wait for me forever ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2002 galiba bişi oldu yukarıda bişi gözükmüyor yoksa benden mi kaynaklanıyor?[hline]Öss Öys Biri Bize Cevapları Sölese!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2002 senden kaynaklanıyor hocam[hline]HeadShot..! __________ SBGG! Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Mezunlardan Athea, ben ve lamutix de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 ilyas'a İlyaaaasssss diye bağrınca o kafasını çevirip kaşlarını çatıp panikli bakışı yok mu... Alllaaahhh bitirir adamı.. Keyfi yerindeyken de kaşlarını kaldırıp gözlerini açarak konuşur heuheh.Bu dialog geçen gün geçti: -Hmm hocam çay içiyosunuz -Evladııım,viski mi içseydimm.. -Hocam şu kız var ya,güzel kız ayarliim mi size? -Yavrumm biraz ayıp olmuyor mu? (hepsinde surat ifadesi aynı,bilenler bilir :-) )[hline]zürafa hakları istiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar