zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2002 burada kim kalcıdır (merhaba diyeyim çaktırmadan)[hline]Geri döndüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2002 kimsenin kal ı sattııını sanmıorum. kal den biri warmı desen tamam da. kalcı simitçi gibi oldu. bi de çok war daha önce de çok konuşuldu bi araştırsan..[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Eylül 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2002 baya vardı valla onu biliyorum.[hline] "LSD, commonly referred to as "acid," was discovered in 1938 when a chemist working for Sandoz in Switzerland synthesized the drug." Icq:Şöyle buyrun.. Sazanlar: Bu taraftan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2002 ben deilim bu arada kal dan :) fizban arcane wasti fln orda..[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 25, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2002 ya irenç espiriler yapmayın.:P[hline]Geri döndüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2002 + dralnu, spyro, gimli, silthanas, babacum, prawler[hline]Susmanın gücüne inanıyorum Bu konuda saatlerce konuşabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2002 arat..eskiden biz kallilar oyle bir topic yazmisda hatta ayrimcilikla suclanmis idik[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2002 kal satarım bal satarım ustam ölmüş ben satarııım...[hline]I am the Fallen You are what my sins enclose I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2002 ehhee *!KAL VAS FLAM* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Eylül 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2002 Ne bu lem Falcılar gibi :)[hline]-Moonlight? -She died! Witness the birth of Lixad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2002 ehehe amma geyik yapıldı adam pişman oldu ben kaybolayım en iyisi *!KAL ORT POR* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2002 arcane wastiee fizban dralnu spyro gimli silthanas babacummostors prawler deli cevat unuttuğum biri varsa özür dilerim :)[hline]This state is elevating, as the hurt turns into hating Anticipating all the fucked up feelings again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2002 Hepinizi kınıyorum unutunuz beni!![hline]BJK BJK BJK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2002 ben warım kal rulaz[hline]I'm still there everywhere I'm the dust in the wind I'm the star in the northern sky I never stayed anywhere I'm the wind in the trees would you wait for me forever ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2002 said: Goarth, 25 Eylül 2002 22:05 tarihinde demiş ki: Hepinizi kınıyorum unutunuz beni!![hline]BJK BJK BJK bende diyorum biri daha var ama kimdi.. kusura bakma :)[hline]HeadShot..! __________ SBGG! Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 26, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2002 hepinize slm lise kaçsınız?Sınıf filan nedir?[hline]Geri döndüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2002 arcane fizban dralnu spyro gimli silthanas babacummostors lise son wastiee ve prawler lise 2 de diğerlerini bilmiyorum[hline]I am the Fallen You are what my sins enclose I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2002 said: arcane, 25 Eylül 2002 21:53 tarihinde demiş ki: arcane wastiee fizban dralnu spyro gimli silthanas babacummostors prawler deli cevat [/b] bunların yanında ve goarth ile ascraeus da var[hline]HeadShot..! __________ SBGG! Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 26, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2002 hangi binadasınız, yatılı olanınız varmı?[hline]Geri döndüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2002 yatılı yok güzel olan binadayız.. tımarhaneye benzemeyen.. en azından bildiğim kadarıyla herkes bu binada.. sen hazırlık falan mısın ? daha doğrusu KAL a mı girdin ?[hline]HeadShot..! __________ SBGG! Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 26, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2002 evet KAL a girdim.Walla bizim binanın üst 2 katı (2 yanlış olabilir) demir parmaklıklarla kapatılıyor:)[hline]Geri döndüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2002 yatılı bölümü orası sizin bina biraz boş tımarhane orası nefret ediyorum 3 gün geçirdim orada ıggghhh[hline]HeadShot..! __________ SBGG! Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 26, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2002 hehe biz sizden çars pztts 1 ders az yapıyoruz çatlayın :P[hline]Geri döndüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2002 siz ufaksınız ve bizim özgürlüklerimize sahip değilsiniz + döveriz (öyle lafa böyle cevap)[hline]HeadShot..! __________ SBGG! Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 26, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2002 eheh şaka yaptım kızmayın.:([hline]Geri döndüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar