Darkhorse Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 arkadaşlar olympia serverda dupe yapıyolar kahretsin.. dupe itemin olmadığı tek serverda bozuluyor:((((((((( pazarda fiyatlar inanılmaz uçtu. 10m kekuri 100m oldu.. xgeinon serverdan dupe olduğu için çıktık geldik buraya burdada yaptılar yapacaklarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Bu dupe' tan öte birşey. Sanırım birileri database' i hacklemiş ve piyasayı mahvetmeye karar vermiş. 2-3 saat kadar ne koysan alınıyordu her fiyattan şimdi duruldu. %90 bunu yapan birkaç kişi genel birşey değil, aynı LiL vakası gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gods_of_Olympia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ROLBACK OLABILIR .. AMA BÖLE GİTMEZ TAHMİNİM ARZ TALEP OLAYINDAN Bİ SÜRE SONRA DÜZELİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Ya bi yandan seviniyorum fiyatlar düşer diye bir yandan üzülüyorum itemlerim gidicek diye hepsini dün gece cok ucuzdan aldim +7 mirage bakirra fln :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Pardon aklıma sonradan bir şey geldi ama mesajımı editleyemedim sanirim db lerle uğraşan kişi evilrogue imiş duyumlara göre dün gece oldu ya herşey!! nasil olur sabah yattim 6 gibi piyasa normal idi bir kalktım +7 mirage 800m ! :S ya umarim düzelir item reset gelmesin paralari silsinler bence :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arrdeam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Ya arkadaşım delmisnsen ne item reseti ne para reseti ya sanki dupe yağanlarınmı malı gidiyor orla azımı actıracaklar azımı ne kadar dürüst oynyan adam vasra olan ona oluyor.Yok kardaşim madam dupeyi tamamen kaldırmıyorlar o zaman dupe filan yapmasınlar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deda Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 bi arkadas oyun parası ile 500m lik item aldı dun gece adam ya zengin olcak yada rollback yiyip cokecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 500 m ile cokcekse veya zengnlik oluyosa aress %80 zengin o zaman :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deda Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ares kaç yıllık olimpia kaç yıllık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 bunun yılla alakası yok işini bilen adam gunde 20 gb de kasar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 +8 hight class itemler yavaş yavaş artmaya başladı maradonda +8 shard satan ları görebilirsiniz bile hatta cz de elinde +8 elixir olan herifler görmeye başladım hatta üstü full shell olan herifler iice arttı getti server getti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 cado elixir 1 kişide var uknowiwantu adli magede oda legal zaten full shelli arkadaslarida abartmayalim mümkün birşeyda ben bu piyasayi yukari ceken hiyarın :@ öyle olmasa bende o shellilerden :D olacaktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 yok yaw ben morad bitane gördüm iwant bilmem ne idi adı tam hatırlamiom adını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 yok yaw senin yazdın kişiyle aynı kişiymiş pardon :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar