FC_ARSENAL_ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Ya bu abyssde party spam yapanlardan artık sıkıntı geldi...Bugün full abyss yapıyodum scrool parası için ama her yer açgözlü insanlarla dolu...Sakin bi şekilde kasıyorum b bakıyorum pm gelmiş''aga kosp var kasalım mı?'' ben hayır saol diyorum adam gelmiş party;trade vs ne varsa atıyor bi de utanmadan ''saol bi tane abyss geldi'' diyor ve bunu yapanların %95 i türk...Yeter artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 zaten artık abyss de veya goblinde lvl kasmak ölüm oldu heryer kosp cu dolu hatta artık manner bile kasamiorum maradonda geçen arkı kasam dedim maradonda bile 134134 tane kosp cu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 %95inin Türk olması doğal çünkü oyunun %95i Türk oldu artık.Ya adamları kovduk yaptığımız hareketlerle yada oyunun bir zaman öldürme aracı olduğunu anladılar... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hoodstar_ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 /block_trade ve /block_party Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 blockmuş bişi bilmediği nasılda belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 tamam trade blok işe yarar da party blok bi halta yaramıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Oyunda kısacık bi sürede bıktım.Kimseye tavsiye etmiyorum, berbat.Bırakın, güzelim vaktinize yazık.Dama oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_ARSENAL_ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 _hoodstar_ dene bakam işe yarıyo mu party block... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar