langbogen Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 arkadaşlar bende sapphire ati radeon 9800pro var. son dünemde cıkan oyunlarda grafikte bozulmalar oluyor(gta san andreas, splinter cell3, nfs most wanted) .Splinter cell ve san andreas da görüntüde ufak kareler şeklinde sineklenme oluyor most wanted da şehirdeki bazı yerlerde ve garajda üçgenimsi şekiller yanıp yanıp sönüyor. simdi ben bi şey yapabilir miyim bunları ortadan kaldırabilmek icin? not:son ati driver ını da yükledim* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 www.omegadrivers.net Burdan omega driverını yükle bi de bakalım. [ Mesaj 05 Şubat 2006, Pazar - 10:46 tarihinde, _Mordrac_ tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
langbogen Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 o driver da çözmedi sorunu. bu görüntü bozuklugu dedigim şey aslında artifact lermiş. genelde radeon 9800 lerde böyle bir sorun varmış ama kimse çözümünü yazmamış. ati tool de underclock da yaptım ama bana mısın demedi. arkadaşlar lütfen böyle bir sorunu olup da çözenler yardım etsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 3 oyunda 9200 se 64mb'da GTA High'de Splinter Cell(1.ncisi)mediumda,NFS most wantedda level of detail tam ortada hiç sorunsuz çalışıyor.Kart zarar görmüş olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 aynı kart ve sorun bendede mevcuttu garanti kapsamında değiştirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar