RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Arkadaşlar ben ege üniversitesi kimya müh te okuyorum.Henüz hazırlık sınıfındayım.Ben bu yaz üstten ders alıp derslerimi biraz hafifletmek istiyorum.Bunu yapabilir miyim?Yaparsam nasıl yaparım neler yapmam gerekiyor...Yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 yaparsin da, hasta misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Evet manyağım...Canım sıkılıyor bari üstten 1-2 ders alayımda sıkıntım geçsin yazın...Hem yazın izmir güzel olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 kendi üniversitenin web sitesine bakmakla başlayabilirsin genelde belli bir not ortalaması ve alacağın dersi çakışmaması gereklidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Yaz okulunda kredi sınırı var. İki ana dersi alamazsın sanırım. ZAten almak da istemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ders açarlarsa yapabilirsin.. ayz okulu için sizin bölüme ait kredi fiyatı var o parayı kac kredi almak istiyosan ona göre hesaplayıp yatırıyosun. sonra o kadar kredilik ders alabiliyosun.. keyfine kalmış bu dersler tabi. secmeli alamassın ama 1.sınıf oldugun için.. bi araştır hangi dersler acılacakmıs ona gore.. acılan derslerin de prerequisti yani baglayanı olabilir.o zaman o dersleri alamazsın.. bizim okulda boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar