zebany Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Selamlar.. EasyUO ve hellspawn amcamızın scripti sağolsun, music, magery, medit, focus gm oldu 4 günde. Peace 94.5 oldu ve 8x8 de yemiyor artık. Provo da oldu 89.5, bunu hiçbirşey paklamıyor. Şimdi öneri istiyorum. ben macrosuz skill kasamam :) O yüzen GGS ye güvenip pvm de gelmesini sağlayacam ama ne provoke etmek gerekir? Yani hem provo artsın hem para+item çıksın istiyorum. Shadow Wyrm lara drake provo ederken gain gelmiyo. Shadow a Shadow provoke ederken de ölmekten iflahım kesildi. Yokmudur şunun bi kolay yolu, sıkılmadan güzel güzel gain almak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Dragon - Dragon provo dene gerci fail sansin var baya sanirim ama olsun olmezsin sanirim shadowdan iyidir gibimegeliyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 o seviyeden sonra daemon ile daemon veya daemon ile dragon iyi gain getiriyor.en iyi yerde bunun için daemon temple.illa makrolamak istiyorum dersen yolu var tabi.bi resimle çok iyi anlarsın,host ayarlar ayarlamaz burdan göstericem.[hline]huh Sardok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 öncelikle resim beklediğim gibi çıkmadı ama yine olan biteni anlamaya yeter sanırım.90 dan sonra makro olayı şu ;[Bu mesaj Zed tarafından 02 September 2003 02:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebany Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Anason peki bunu yapacak yer nerede? Bi tamer bulup dragon mu release ettirtecem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar