Voys Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 aquila, mail attım yönetim üyelerine. seninde maç kazanabileceğin bi patch üzerinde çalışıyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 güzel bir şekilde lige başladım, mutluyum. diğer maçlarda güzel geçmiş anladığım kadarıyla. inşallah böyle güzel güzel devam eder :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 voyikcim bacagin iyilesmisti di mi senin? ozledin galiba degneklerini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 said: aquila, mail attım yönetim üyelerine. seninde maç kazanabileceğin bi patch üzerinde çalışıyorlarmış. hahahahahahahahahaha cok güldüm cidden ehaueah =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 yanlış taktikle oynatmışım, ligin başladıgından haberim yoktu a kalmıs taktik, yarısı paftı benim takımın ehaeh. ama olsun güzel maç olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 yarın türklerden oluşan milliyetçi kadromla görüşürüz silp... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 prekazi meydan okuyorum sana! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 takım korkutmuyosa finans'ımız korkutsun. toplam varlıklar: 2 073 186 eur hesaplanan haftalık giderler: oyuncu maaşları: 65 465 eur diğer çalışanların maaşları: 8 405 eur stadyum giderleri: 26 410 eur altyapı eğitim giderleri: 1 600 eur toplam 101 880 eur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 yarın gol sov var black kusura bakma =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 fistan batarsin isallah =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 sus takımını satın alırım bak!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 bizim cocuklar inancli ve takimina baglidir kimse parayla satin alamaz onlari.. baska kapiya fistan bey!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 yalnız trasty bana aquila muamelesi yapıyor. 2 maçtır yenilcek yazmış. kastı var heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 voyiküç bende sana meydan okuyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 yok hocam benn radikal yorumlamaya çalıştım dikkat ettinmi bilmiyorum ilk maçımda bahcelievler'e yenilicem demiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 hepinizi yenerim, fistan seni de yenecem gecen haftaki gibi ha ha ha, all ur base are belong to us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 bende isallah yenebildigim gunleri gorucem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 ulan 2. sezonumuz diye allahin appsi voys bile dalga geciyo anasini satiim, cakarim boyle lige. bacaksizin maskarasi olduk. fistan bu voysa fazladan 5 gol atar misin benim icin,pls... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 geçen kupayı kazandın ama hiç şansın yok bana karşı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 cukurca - london ravens // 2 cock football club - göztepe tigers fc // 2 altınova spor klubü - fc sönmez republic // 2 fc antalya united - brotherhood of the ball // 1 siyahbeyaz fc - istanbul tomahawks afc // 2/1 myth busters fs - hörü // 2 bahcelievler - fc batalli // 0/2 prekazi united fc - pehlivanköy jk 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 takımın bugun cokus yasamıs resmen. oyuncularım 4 5 top form kaybetmis + ilk 11 deki 6 7 oyuncum dinlenmek istiyor. bu kupa macları etkilemicek denmisti ama beni resmen batırdı kupa macları. yarında sampiyonluk icin en onemli rakiplerimden biri ile macım var napcam bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 kupa maçından değildir. bende bişey olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 silp nassı yendim :p 2-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 bu ne ya delirmiş durumdayım yeter artık simulator 5. li,g takımına hiç bi eksiğim yokken 1-0 yenildim ciddi sinirlerim bozuldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 ciddi sinirden managerzone u bırakmayı fln düşündüm skoru görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar