lucretia85 Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Bugün ligimde playoffa kalma adına çok kritik bir maçı deplasmanda,89.dkde attığım golle kazandım. Bu sezonun yavaş yavaş sonuna geliyoruz.Sizlerin durumlar nasıl bakim? Paticik kupasıda bayağı çekişmeli anladığım kadarıyla.Ne zaman bitecek bu kupa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Valla benim durum çok iç açıcı son 6 Maçtır ligde kazanıyorum ligdeki ilk 4 maçımda awaydim 9 adamla fln çıkmışım.. 4 maçta 4 puan aldım sonuncuydum ona ramen şimdi liderle aramda 2 puan var ve baya iyi gidioırum 2. lige garanti gözüyle bakıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 paticik cup III de son 5 maç. ligde 16. maçlar bugün oynanıyor. benim saat 6 da maçım.yenersem ilk 3 e girmek için baya bi umutlanacam, ama yenilirsem bu sezon geçip gitsin diye bekliyecem. grubum 2. ligin en zorlu gruplarından.yabancılarımı satıp değiştirirken yenilgiler aldık ama şimdi kadromu oturttum ve üst üste galibiyetler alıyorum.grup liderine dostluk liglerinde fark atıyorum ama 6 puan fark var liderle. bakalım görecez.şampiyonluk olmasa bile 2. veya 3. bitirerek 1. lige çıkmaya çalışacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Sen zaten bu maçı yenersen lig 3. süyle puanları eşitliosun averajla geçiosun hatırladıım kadarıyla.. ama senin o döneminde aldığın yaralar başına bela olmaz işallahg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Lig 3. sünü 6-0 yendim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 ben de lig 2. sini 4-0 yenmişim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Bende bugun lig 2. sini 4 0 yenerek aradaki puan farkını 7 ye cıkardım.Bundan sonra sampiyonluk garanti gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Ya ezdiğim rakibimle 1-1 berabere kaldım.. çıldırdım yazık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 ben yarın bi sürpriz yapabilirim bekleyin beni burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 namaglup liderim ligde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Benim şampiyonluk umudum çoktan bitti.Aslında 3. lige çıkmadan önceki hedefim ligde kalmaktı hele fistanın takımı ve hörüyü gördükçe bu inancım daha belirginleşti.Ama beklediğimden daha iyi oldu ve ikinci sırada devam ediyorum.Bunda çok iyi bir transfer politikası uygulamamın etkisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 1. ile aramda 4 puan fark var 2. , 3. ve 4. nun puanlari cok yakin hata yapan ligde kalicak bakalim nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Forvet Oyuncum Yahya Tekinsoy Satılık konumundadır.. 6 Şut Çekme 5 Kafa Vuruşu 4 Dayanıklılık 3 Top Kontrol 3 Orta Yapma vs Oyuncunun Formu 9'dur almak isteyen arkadaşlar için, Şutu 6 da Tıkalı 2 Haftadır Hız Çalışmakta 70.000 EU'dan Transfer listesindedir Yahya Tekinsoy (32969260) Yaş: 23 Sol Boy: 184 cm Kilo: 83 kg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 bu nedir ya? İstatistikler wen RHL Gol 1 1 Sakatlık 0 1 Sarı kart 0 0 Kırmızı kart 0 0 Frikik 2 7 Penaltı 0 1 Korner 0 0 Gol pozisyonları 12 1 Topa sahip olma 56% 44% 12 ye 1 gol pozisyonlari ve mac 1-1 kafayi yiyecem o olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 wendigo 3 atakda 3 gol attığım maçlar oldu ahauha. similatör loto oynar gibi. şansına bağlı tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 aquila senin taktik cok kötü benden duymuş olma.4. ligde yarılırsın o zamana kadar hallet :P bide oyuncularının formu 8-9 top düzeyindeyse 2 salı günü arası 4 hazırlık + 2 lig maçı oynatıp formları koruyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 hangi taktik? 5-3-2 olan mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 bugun lig maçına cıktıgın taktik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 o taktigi sadece lig maclarinda oynatiyorum, oyle geleneksel taktik oldu o =p... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Valla 4. lük yarışı iyicene kızıştı.. Hörü bugun 2-0'la geçti beni Istanbul Tomahawk'la 9 puana çıktı 4. Göztepe arasındaki fark o koptu diyebiliriz Göztepede büyük avantaj sağladı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 voys, 11 kişi çıkabildiğim maçta 41 de 10, 52 de 9 kişi kalmışım. kart değil sakatlık yüzünden.yedek olmadıgı için kırmızı kart görmüş gibi olmuş. 2 defans 7 ortasaha 1 forvet fena dağıtmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 nedenini söyliyim sana önceki maçlardaki taktiğine bakıp süper taktik yazmıştım. kanatdan oynasan şu an aynı skor olmasada en azından 1-2 farkla yenmiş olabilirdim. işin komik tarafı hem ben yaptıgım taktiği tıklamayı unutmuşum hemde sen o taktikle oynatmamışsın zaten. normal adam adama mücadele oldu benım en değerli oyuncum senın en değersizin yarısı oldugu ıcın kaybettım doğal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 form guncellenme olayi tam olarak saat kacta bileniniz varmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 1:30 dan sonra ama sabaha kadar yolu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Hala beklemedeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar