Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 7 toplu kalecimi satıyorum 100000 euroya.. emre seci (32967974) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 @soulless, bence mz de ektrem taktikler denemeyin.ne 3 forvet oynatın ne 6 lı defans yapın.tecrübeyle sabit.ha belki müthiş bi taktik bulabilirsiniz zamanla ama iş işten geçebilir. @silp; kaleci tıkalı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 tıkalı tabii ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 para biriktiriyorumda tafsiye lazım forvet mi? kaleci mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 offf!transfer yapacaktım,yapamıyorum şimdi.teklif edince ''ulaşmaya çalıştığınız sayfa servis dışıdır.''diyor.adam önceden teklif etmiş ucuza aldı taş gibi oyuncuyu.şu son zamanlarda mz'de çok hata oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 çıldırıcam, hayal kırıklıklarına uğruyorum sürekli. daha 1 tane maç kazanabildim. ama kaybetme nedenimi bi türlü anlamadım. taktik değiştim. oyuncu değiştim. maça göre taktik yaptım pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 prekazi united ı tebrik ederim 1-2 yendi kendi sahamda beni liderlikten etti :p (dün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 teşekkürler efendim :p anakartım yine mefta olduğu için evdeki ezik bilgisayarımdan girebildim nete bugün. ard arda 2 yenilgi almışım ama antalya yunaytıt ve mit bastırs galibiyetleri güzel olmuş ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 bi sn ya tomahawk a ben nası yewnildim bide 6-1 yenilmişim ciddi delirdim yine komedi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 sonunda beklenen transfer gerçekleştirildi.klubümüzün yoğun çabaları sonucu 18 yaşındaki genç forvet baran danis uzun süreli bir kontrata imza attı.transfer klübümüze 141 bin euoroya mal oldu.oyuncunun yarın gelmesi bekleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 trasty cim bu formsuz halim.. bide formlar tam olsa mac nolucakti acaba merak ettim aehuae.. abi naaptin sen nasi 6 yedin.. ha bide umarim form durumum yüzünden diosundur bu nasi yenildim lafini. yoksa üzülürüm cok yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 matthias komornicki heyecanlı taraftarların önünde başlama vuruşunu yaptı. saverio banegas hızlı koştu ve maçın 2. dakikasında kaleye doğru bir füze gönderdi. zeki ceyhan topu durduracak hiç birşey yapamadı ve skor 0-1 oldu. saverio banegas hızlı koştu ve maçın 5. dakikasında kaleye doğru bir füze gönderdi. zeki ceyhan topu durduracak hiç birşey yapamadı ve skor 0-2 oldu. bune ya iki tane ayni golü atmisim 5 dakkada hae.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 @voys ; ya takma kafana.. taktiklerlede pek oynama. stabil taktikler kullan. bu simülasyonun eski simülasyonlada ayni olan belirli taktikleri var onlari kullan ama maclara ve karsi takimin taktiklerine gore ufak degisiklikler yaparak oyna.. yani jedi'nin dedigi gibi böyle defansa 6 adam koymussun forvete 20 adam koymusun olmuyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ligde yine yattık. pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 fisto noluyo sana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 saverio banegas istanbul tomahawks afc'ye hayat veriyor paf takimiyla ciktigi macta tek as futbolcusu saverio banegas, attigi 5 gol ile takimi sirtlarken gelecek icin umut verdi. formlarin u.pdate olmasiyla as takimina kavusacak olan istanbul tomahawks afc seyircileri bu mactanda galibiyetle ayrilmanin ve son 2 haftada atilan 11 golün sevincini doyasiya yasadilar. not: benim yazimi kim yazicaksa bu hafta alin size yazi =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 delircem.puan kaybettiğim 5 maçın 4 ünde rakipten kat kat iyi oynuyorum. şut manyağı yapıyorum adam gelip atıyor gidip atıyor biz yeniliyoruz. 4.4milyon ilk 11 im var bugunkü maçta, rakip 3.1 milyon. 11 e 6 pozisyon. rakip kaleci 7 kurtarış yapmış 2-1 yenildim. herneyse. 3. olup playoff dan çıkıcam kafaya koydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebby Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 4.ligde en yakın rakibime 9 puan fark attım. 8 Oyuncum dinlenmek istiyiodu. gençlerle 2.yle yaptıgım derbi maçını 1-0 kazandım. narlıdere sk ole ole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebby Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 4.ligde en yakın rakibime 9 puan fark attım. 8 Oyuncum dinlenmek istiyiodu. gençlerle 2.yle yaptıgım derbi maçını 1-0 kazandım. narlıdere sk ole ole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ligde liderliğe yükselmişim çok mutluyum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 fistan her sey parayla olsa gs 2. mi olurdu ligde? =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bala kazanıyolar işte :p bu arada turkey top league kupasında bahcelievler'le aynı gruba düşmüşüz :)= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 sampiyon olucam inatla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 fistan bugünkü maça as kadronla mı çıktın? eğer öyleyse güzel bi taktik yakaladım çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 yabancısız aslarla çıktım :) her zaman ki gibi. bravo taktik güzel. ama kanatları dolu olan bi savunmada tökezleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar