Ryan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 http://www.biletix.com/live/wtsevent.php?Eventcd=GBR05 pff yüksek ihtimalle opeth için kaçırıcağım konser olucak bu. kadro da steve yok ama alex , chuck falan yine mükemmel bi konser olucağı garanti. kaçırmayın derim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 bunada opethede gitmek isterimde bu yeni melek izmirdeydi heralde nası gitcez yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 yeni melek izmirde değil istanbulda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 haaa allah sağol be süper oldu şindi bu , testament süper olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 BELEŞ BİLET KAZANDIM! ama bi tek return to serenity parcasini bilirdim, naaptim ben =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 kafalar kopacak!!! konserden önce 19:00'da Mephisto'da imza dağıtacak grup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar