Quibble Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 belkide iki kelime "seni seviyorum".. hava akımını gördüğümü düşündüğüm bir anda, inancımı kaybettim, inandiğim bir tek sen müziğin, kulağıma sözler olarak geldiği boş bakışlarımda melodi kazandığı o an... belkide evet iki kelime belkide düşünmem gereken o kadar şey varken, kaybettiğim onca şeyi düsünmediğim zamanlar, düşündüklerimin gerçeklerle bağdaşıtıramadığım , gerçekleri benle... her anda, göz yaşlarımın aktığı ama kurumadığı, kelimelerimin ağzımdan çıkamadıkları beynime kazındıkları o an. güldüğümü sanıp ağladığım, rüya sanıp gerçeklerle yüzyüze kaldığım her anda... aşk bu kadar acımasız mı ?? gözlerimi kapadığım, ama karanlığı göremediğim, gözlerimi açtığımda güneşi bulamadığım her an... seni düşünüyorum her an.. seni benim parçam olarak istediğim her an, kendimi gözlerinde bulduğum işte o an, işte o iki kelime, " seni seviyorum"... artık biliyorum, eminim çünkü acı çekiyorum, tadını alıyorum aşkın çok ekşi ve bir o kadar da tatlı, umut dolu. tadına baktığım o an tuzlu gözyaşlarıma karıştığı o an... evet biliyorum, seni seviyorum.
Villians Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Olay o iki kelimeden ibaret değil ne yazıkki lütfen bir kere daha düşün bunu saygısızlık diye yorumlama ben sadece kendi düşüncemi aksediyorum... ama çok fazla büyütüyoruz bence.. iyi sevmeler....
Öne çıkan mesajlar