KaKsi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Clan bug(Clan liderinin ve asistlerin disband olup clanın geri kalanının durması) Sellect Char/Pass bug(Özellikle clan liderlerinin sellect char yaptığında -255 hatası alıp şifrelerin gitmesi) 2 PM penceresi açtığınızda, PM lerden biri bloklandığında, bloklanan PM penceresine yazdıklarınızın açık olan diğer kişiye gitmesi Eslant gate'den geçtiğinizde sizi görmediğiniz bir şeyin öldürmesi ve exp. kaybetmeniz. Lvl 0 Bug ı( Henüz yaşamadım ama anladığım kadarı ile bazılarının lvl 0 a iniyormuş ama nasıl bilmiyorum.) Eslantta tek başınıza ash keserken, lag diye bir şey yokken, Ash'in gelip size dmg vermesi, sizin ona dmg verememeniz, pot basamamanız town çekememeniz ve neticesinde yatıp exp kaybetmeniz.(Kaç defa başıma geldi sayısını unuttum) CZ tower bug... Başka bildiğiniz bug lar varsa yazın lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Merchant bug var durability si 0 olan itemi koyuyorsunuz arkınız alıyor durability full oluyor tkrr o kuyoyor sonra siz alıyorsunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 A1 moradon da normal veya shout dan bagırırken kendi yazınızı gorememeniz [ simdi farkettim, halbuki lag 0 ]. Yada yanılıo olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 şu cz tower bugu sakın anlatma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 oppose o dediğin bug değil, aynı yazıyı en fazla 2 defa yazabiliyorsun, 2 den fazla olmuyor yazmıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Geçen gün kallugada bana neyin vurduğunu bilmiyorum ama öldüm tam ağacların oraya gitmiştim öldüm. Daha sonra Z yaptım ve bir yaratık çıktı karşıma ama sadece isim olarak göremiyorum yaratığı bu nsl bir BUG dir böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 geçen gün banada ole bişi oldu ağaçların arasında gezinirken (trident ismimleri heralde) hiç görmedim bişey bana ard arda 700 vurdu ve yatırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 kaksi walla bilmiyorum ama hiç yazamıyorum kopyala ve alt+ v yapamıyorum yani.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indream Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 @soldier bahsettiğin ancident gibi bişi treant isimli ağaçların 5-10lvl üstü yine odundan yaratıklar 2 3 patch öncesine kadar görünüyordu şu an görünmüyorlar ama oradalar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Evet Kallugadaki Ancient ve Threant larda da bug var, görünmüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Eslant dts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 DTS bug'ı nedir bir anlatırmısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 gecen gün arkın rangerla cz yaptım np bitti beni otomatik olarak attı ve tam beni pianaya gönderirken %1 infor... takıldı neyse kapattım oyunu bi daha denedim yine aynı hatayı verdi bunuda gectik bi şekilde oyuna girdim ve inanırmısın beni ta raiba apos spot 2 ye atmıs ondan yaklasık 30 sn sonra aniden dc oldum tekrar oyuna girmeye calıstım %1 hatası yine patlak werdi tekrar bi şekilde oyuna girdim ve bu sefer doda camp death knigth ların orda buldum ve hiç bilmediğim bi klana girmiştim acaba bu bi bug mu ? yoksa knigthın bi hatasımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indream Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 edit. [ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 16:39 tarihinde, indream tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abdallah Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Nickinize türkçe karakter koyarsanız charınız lvl 0 olur ve bir daha giremezsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 rankings forumlar1nda bununla ilgili bi topic açm1st1 f9devil.. http://s11.invisionfree.com/knightonlineranking/index.php?s=aa5f4377e32d4d98383cd038a91ef6f7&showtopic=36773 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar