Goarth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Taksiminde bulunan bu güzel mekana gidilmesi gereklidir. Özellikle cuma geceleri ayrı bir güzel olan mekanın en güzel özelliği ise müzik kalitesi ve ortamın güzelliğidir.İnsanlar ne kadar sıkış tepiş olsada bir sorun olmaz,sıcak bir ortam vardır. Tuvalet sırasında kesin bir tanıdık görürsünüz ayrıca dans seven insanlar için de İstanbul'da mangalar veya diğer türlü beların en az olduğu yerlerden biridir. Girişi: 30 ytldir ama 2 kişi iseniz bir şişe Sex on The Beach adlı içki bedavadır. Ayrıca burada montunuzu vestiyere bırakmanız gerekmektedir kendisi 5 ytl olup gayet hızlı ve güvenlidir.
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 roxy iyidir güzeldir de. 87ku$agının barlara akmasından sonra orası da bozuldu. kimse bana akıl ya$ta degil ba$tadır demesin. indigo vardı.90lı veletler gidiyo. babylon zaten baba parası lyon. ha bi de bunların çocuk parkı olarak topla$tıkları yer var.joker.ama hepsine sorsan hepsi eski joker tayfasından.20ki$ilik mekanda 100lerce ki$i takılıyomu$ yani. ha ama yine de roxy bunlara nazaran biraz daha saglam $u sıralar.ama konserler olarak indigo döver.
Dela Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 90lilarla yatip kalkip sonra mekanlari 90lilar geliyo diye rencide edenlere son. ama giris 30 ytl olduguna gore bayaa bi numarasi olmali bu mekanin.
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Ben geçen cuma gittim de yaş ortalaması hiçte o kadar düşük değildi hatta 25 üstündeydi neredeyse... Ayrıca indigonun tam yeri nerede?
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 dolabımdan eski elektro gitarımı çıkarıcam. dj'ligin modası geçti.90lılara prim yapamıyorum artık jnms )= asdfasdf. neyse. indigonun yeri mi. galatasaray lisesinden sonra solda yapı kredi yayıncılık mı ne öyle bi$ey var.ondan sonraki ilk sola sonra saga.
Öne çıkan mesajlar