Picci Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Beyler Türkiyede satılıyormu the oc sezon 2 dvd seti? satılıyorsa nerde varsa web site verebilirmisiniz?
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 İstanbuldaysan, Sinanpaşa Shopping Center da var dvd halinde. Üst kattaki cd cilere çık zaten çoğunda vardır tahminimce ama bildiğim kadarıyla tuzlu galiba biraz.
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 gecen gun smallville sezon 2 aldim 6 dvd seklinde 30 milyona geldi. bu arada oc sezon 2 var evet (sinanpasa) [ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 14:06 tarihinde, Disappear tarafından güncellenmiştir]
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 sinanpaşa shopping center? AHAHAHHAHAHA
Picci Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 beşiktaştaki korsan satan mükemmel pasajı diyorsun heralde? mcdonalds olan. Shopping center? :) orda orjinali mi var kopyasımı 2side uygun banada oc nin orjinal boxını istiyordum
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Adı öyle geçio, yetkililerle görüşün düzeltsinler ozaman. Gö... töbe töbe
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 sormustum o gun var dediler . ayrica gene sinanpasanin ust katinda bitane buyuk dukkan var camlarinda warner home video falan logosu var orda orjinal buffy angel set falan gordum belki orjinalde satiyorlardir.
Mephiston Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 The O.C'nin kopyalarını bilemicem ama orjinallerin Türkçe altyazısı yok... ingilizce vs. altyazısı var :) dedikleri gibi Sinanpaşa İş Merkezi'nde bulabilirsin... orjinal var mı bilmiyorum...
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Amazon.com' dan bakmıştım orjinalleri için göndermiyorlardı. Bu arada Dawson's Creek ile karıştırıyor olabilirim. Birinden biri gelmiyordu işte =P
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 amazon.com da .co.uk de turkiyede dvd gondermiyor sanirim hatta turkiyeye birtek kitap gonderiyor ingiliz olani yanlis bilmiyorsam
Öne çıkan mesajlar