Picci Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Beyler Türkiyede satılıyormu the oc sezon 2 dvd seti? satılıyorsa nerde varsa web site verebilirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 İstanbuldaysan, Sinanpaşa Shopping Center da var dvd halinde. Üst kattaki cd cilere çık zaten çoğunda vardır tahminimce ama bildiğim kadarıyla tuzlu galiba biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 gecen gun smallville sezon 2 aldim 6 dvd seklinde 30 milyona geldi. bu arada oc sezon 2 var evet (sinanpasa) [ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 14:06 tarihinde, Disappear tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 sinanpaşa shopping center? AHAHAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Picci Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 beşiktaştaki korsan satan mükemmel pasajı diyorsun heralde? mcdonalds olan. Shopping center? :) orda orjinali mi var kopyasımı 2side uygun banada oc nin orjinal boxını istiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Adı öyle geçio, yetkililerle görüşün düzeltsinler ozaman. Gö... töbe töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 altyazısı var dimi bunların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 sormustum o gun var dediler . ayrica gene sinanpasanin ust katinda bitane buyuk dukkan var camlarinda warner home video falan logosu var orda orjinal buffy angel set falan gordum belki orjinalde satiyorlardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephiston Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 The O.C'nin kopyalarını bilemicem ama orjinallerin Türkçe altyazısı yok... ingilizce vs. altyazısı var :) dedikleri gibi Sinanpaşa İş Merkezi'nde bulabilirsin... orjinal var mı bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Amazon.com' dan bakmıştım orjinalleri için göndermiyorlardı. Bu arada Dawson's Creek ile karıştırıyor olabilirim. Birinden biri gelmiyordu işte =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 amazon.com da .co.uk de turkiyede dvd gondermiyor sanirim hatta turkiyeye birtek kitap gonderiyor ingiliz olani yanlis bilmiyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar