Elros Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Hepsini okumadım ama Almora iyidir... (parçadan parçaya değişiyor enstrümantal parçası da var olmayanı da var...) Enstrümantal sayılmaz ama dayanamayacağım yazacağım :rock:Slayer-Black Magic:rock:[hline]Elros Lúinwë Protector of Commanchero Enstitüsü Quarter elf Quarter orc half human mage/barbarian Ama Full Türk:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 12 maymunun müzii modern tango. yazmıştım yanlış hatırlamıyosam onu ben.[hline]Görsel tasarım bölümü istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 okumadim hepsini soylemislerdir belki soilwork'un entering the angel dibolique ve centro de predominio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Joe Pass&j.j.johnson-blue bossa. bunu dinle önce onra geri kalanı.[hline]Görsel tasarım bölümü istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar