karpuz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Sürtündürt diye başlayıp "can't touch this" şarkısının melodisiyle giden bir şarkı vardı... SÜRTÜNDÜRT dındırırırırırırıııı! DOkan! dırırırırrıı! Bir daha degdirirsen çizerim falan... arattım grup vitamin diye odur umuduyla Grup Vitamin - Dokundur u çektim o değil daha eski bir versiyonu... bu Sürtündürt ile başlayanın adını bilen varsa öpecem...[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
i-know-karate Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Dokundur olması lazım fake olabilir çektiğin parça Şarkı arasında ''elle'' falanda geçiyordu öyle aratmayı dene istersen[hline]SAKATLA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 sürtündürt die hiç duymadım? dokundur wardı sadece. hatta yukard arkadaşın dediği gibi elle flaan diodu laf arasında.[hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 ya Sürtündürt diye başlıyo şarkı hatta sonlarında şarkının "istop! Niye durduk?" oluyo adam[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 evet sürttündürt vardı hakakten yannış hatırlamıyosam[hline]Görsel tasarım bölümü istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 dokundur o şarkının adı az önce dinledim ama 2 versiyonu varsa bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 sürtündürt ü çok hızlı sölüor anlaşılmayailir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Ken taş dis. DI RIRI RIRIRIRIRIRI dokundır. DI RIRIRIRI DIRIRIRI ellesene lo VIYYY VIY VIYY diye biyeri vardı hata arada VIYYY VIY VIYY VIYYYY VIY VIY diye :D teyteyy yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 bi de maganda sarkıları vardı ki sormayın gitsin.. "işini bilmeyen çavuşlar, döner başını avuclar" "tespihim kırmizi, seviyorum hepsinizi" :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar