UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Senin hissetmedigin sogukta Ben donuyorum su an.. Kayıplarım gomulu.. Senın ıcındeki cennette.. Bazen gelmek istiyorum . Gormek ,merak etmek... Ama bunları ıcımden cekıp alıyorsun. Ya goremezsem senın gozlerınde Yasadıgın yerde ben olamazsam? Ne anlamı kalır sana gelmenın? Toprak gene kuru Ustunde garıp örtüler, Buyuyemeyen bitkiler Hepside bir can vermek istiyor.. Kendi hayatları pahasına... Sense bir piknik alanı kurmuş.. Top oynayanları ızlıyorsun.. Onların arasında benim cinnetimi gormuyormusun? Kanlanmış güçsüz ruhum Topraga gıttıkce dısarı vuruyor... Sen varken goremedıklerımı.. Sen yokken duyabılıyorum.. Beni işaret edenler.. Sana ne anlatıyor orda? İmkansız karanlıgının güneşi onlarmı? Yasayamadıgım çabamdan bahsettiler mi sana? Simdi bakıyorum... Etrafta koyu bir sis.. Ve karartıdaki bulutlar Çıkışı goremıyorum.. Soylemek istedigin bir sey daha mı var? [ Mesaj 03 Şubat 2006, Cuma - 22:05 tarihinde, UnnamedFeeling tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar