rallici Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 cypherın kral priesti oldum daha doğrusu kraliçe: Dalın resimlere bakın bizim clan blacks o yeter clanda 5kişi var grade 3üz buyrun birde siz yorumlayın ben abartı ile anlatmıyım yaorumlarınız pls [ Mesaj 03 Şubat 2006, Cuma - 22:35 tarihinde, rallici tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B_a_H_a Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 iyide bunu yapmakla kral olmanın alakası ne? biz günde kaç kere yapıyorduk bunu. hiçte kral olmadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edystyle Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 ney kralı oldugunu anlamadım bi türlü :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 ama orda tank yok tower lar ateş etmio? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuslumGursex Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 sen buna krallık diosan, spike town yapan adama tap:)~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 galiba arkadaş ilk ob sini yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 bence ilk ss deki adamın nick kral olmuş boqdanadam xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 harbi yaw ona dikkat etmemiştim onebiçim isim ole yaw zuhahaha muahahaha :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dumi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 1920 heal+ malice chiten set kral oldun ? lol ben 48 charlada aynısını yaparım bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Agagillerden sanırım bu arkadaş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ağa gıralsın yaaa nasi kastın o kadar neyşınıl poyinti üfff üff bir günde bende senin gibi olmak isterim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiscJockey Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 sen kralsan el moradlardan darkness'ı gormedın heral o heltle senın bı thrust bıde R le alı be KRAL kades:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuFFeR_s4d0 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Ya bişiy sorcam sen kendini np geldigi için i KRAL sandın yoksa 1920, cure, malice var die mi kendini KRAL sandın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
G_O_K_H_A_N Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 lol..sen kraliçe görememişsin watch dumi pls.. coming soon :) ravenge klanına sevgiler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 cure 1920healı olan gıral oluo ama KRAL olmuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakaci Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ee bizde 5 kişi grade 1 iz beramusta ama kral deiliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakaci Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ee bizde 5 kişi grade 1 iz beramusta ama kral deiliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Bi gral gördüm sanki =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Bu krallıksa biz 3 kişiyle grade 1 iz hahahahhahah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Zuhaha aynen dumiye katılıyorum 48 lvl preistle bile yapılır o. iceride girmemişşsin ayrıca kule bugu yapmışsınız tankınız yok. al ben sana resmini gosteriyim tank olarak potla iceri girdim. arkadan giridm onden cıktım. http://server3.uploadit.org/files/alperx-townasd.JPG NOT:paticige girmeyeli uzun zaman olmuştu.. eski oQo. resim koyma sistemi degişmis. [ Mesaj 05 Şubat 2006, Pazar - 16:24 tarihinde, rApbOyZ tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 böler noobi ler olmasa ağlıcam walla ehe ehe kralmış hemde patide bi kere burda ulaşabileceğin en iyi seviye graldır :D esk. tayfa gitmiş zaten **!talkative koparrrrrrr!** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar