Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

merlin mid

trunbrelenor

Öne çıkan mesajlar

beyler avaturk e de post etmistim buraya da ediyorum. bizimle oynayacak arkadaslar varsa gelsin demistim. persembe gunu basladik merlin e . hun dan 1 2 arkadas geldiler. ama onlar geldiginde biz 24 olmustuk. su an da 32 olduk. o yuzden pl istemeleri cok dogal ancak onlardan biraz anlayış istiyoruz. sonucta bizde 50 ye kasıyoruz. pl yapacak vakit olmuyor. darılmasınlar gucenmesinler. cagıran biziz simdi ilgilenmediler olmasın. ben level 20 baslarlar diye cagirmistim. saolsun laro geldi eglendik biraz. bu hızla gidersek heralde 15 gune kadar bitecek bu iş :P
4 gunde 32 olduk hedef 15 gunde 50 lol
bu arada merlin mid de 35-40 arası tank veya hybrid classı olan varsa gelsin acaip hızlı takılıyoz o tarz class larla . buffer shammy olunca yanınızda end bekleme health bekleme gibi bisi olmuyo. 35-40 varsa olan Bafbof a msj cekebilir.
saygilar.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla savage lara tarihi bi nerf geliyor
smite cleric nerf inden bu yana en baba nerf olucak bence[hline]Kalima..........Minstrel of The Hun
Jenissary......Scout of The Hun
Gon.............Armsman of The Hun
www.the-huns.com

[Bu mesaj kalima tarafından 01 September 2003 17:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bazen dmg olarak o kadar yüksek rakamlara çıkıyorlar evet ama benim anlamadığım bu nerf'ler board'larda yapılan whine'lardan ötürü yapılıyor.. E peki merak ettiğim acaba mythic nerf koyarken şunu düşünüyormu ?

Savage'ın style'larının hmn hmn tümü positional based.. Yani adama bodozlama dalamıyorsun yok yanına geçeceksin yok arkasına geçeceksin, free style'ları pek bişey yapmıyo vs. RvR'ın şiddeti içinde zaten öle hede hödö adamın yok orasına geç yok burasına geç derken zaten adam aşşa iniyo.. E bir de bunun lag'ı var latency'si var.. Biz adamı önümüzde görüyoruz attack'a basıyoruz target unreachable..

Bir zerker de o kadar dmg vurabiliyor ama bunlar her zaman olan şeyler değil..

Hoş savage ile uzun süre oynadım ama o kadar da çok pvp yapmadım, yapıyorlarsa vardır mutlaka bi bildikleri.. zevkli class'dı nerf'den sonra o zevki kalmaz sanırım artık..[hline]
IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin

Sosyal ağlarda paylaş

merclerin de anytime stilleri yok ama bir savage bana anytime neler vuruyor şaşarsın. çok yerinde bir nerf olacak.
mythic dediği tank>lighttank, 1 lighttank 1 tank>2 tanks.
savage lighttank iyi ok anladık. dün aum wall da. ben(cabby),sorc,pikk(arms), minstrel adamın üzerindeyken nasil oluyor da hepimizi öldürüyor bunu anlamış değilim. armsman in çok rahat alması gerekirken arms ip falan kullanmasına rağmen ölüyor.
çok gerekli yani çok yerinde.[hline]Chucky
Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Polearmsman of the HUN
Dantess the Noob Assasin
Sosyal ağlarda paylaş

aslinda bence tam tersine savage lar rvr de cok kullanisli soyledi gercekten cok guzel bi back style lari var ve rvr de simdiye kadar yasadiklarima dayanarak diyebilirimki dogru target secen biriseniz targetlarinizin coguna arkadan vurmaniz gerekiyo cunku kaciyo ve savage in back style ida burda gercekten guzel is yapiyo gerek kendi healerlarini korumak adina gerekse caster cleric bard vs kovalarken ama onlarinda zayif yanlari ise az hp leri olmasi ve 1 vs 1 icin pek guzel style lari yok sanirim 1 vs 1 de biraz zayif kaliyolar bence oyle cok overpowered degil yani eksilerle artilari dengeliyo olayi ama ben caster degilim tabi bilemicem duyduguma gore cok canini yakiyomus casterlarin[hline]Gladric lvl 50 Mercenary rr6 - Kay Server
Yettimgare lvl 50 Thane rr3 - Merlin Server
Sosyal ağlarda paylaş

yazdık ya
Bafbof dedik ya
ha bu arada 36 olduk dun itibariyle.
cidden varsa 40 fln char i olan gelsin. buyuk bir hızla 50 ye gidiyoruz. sora gelsin rvr donemi . bu arada shammy ile bg lere gidip vakit kaybetmedik. ama char 1L3 oldu. o da df de gruplardayken 2 hib oldurduk. o kadar oldu lol
Savage olayına gelince arkadaslar kabul edin bir cok light tank su an tank dovebiliyor. bunun savage ile bi alakası yok. ona bakarsanız merc dirty tricks acınca warrior veya hero napabilir. zaten delay i cok dusuk merclerin. bu yuzden merc lerde zerkerlarda reaverlar da tank alabilirler. ben sb ile bile tank alıyodum. (ama shield spec deil onlar oyuyodu. :P) dedigim gibi tek nerf alması gereken olay 1 round da 8 atak olayı. o biraz anlamsız. 1 style a basıyorsunuz. çıkan yazı soyle
you perform Kelgor'fist perfectly (+....)
you hit with your greave to ... 150 dmg
you hit with your greave to ... 100 dmg

boyle bi olay sacma oluyo dogal olarak. mesela adam 15. levelda 8 degil 3 atak yapıo giderek manyaklasio.
style olayına gelince evet 29 . level anytime var ve chain i yok. sadece improved evade chance proc verio. buna bagli olarak 21 25 50 chain yapma olasılgınız yukselio.
sonucta gladric in dedigi gibi artilari varsa eksileri de cok var. buyuleri asiri fazla can goturuo yuksek levellarda. sizin vuramadigniz dmg i adam kendi kendine verio.
neyse uzadı hadi beklioz merlin e 40 varsa.[hline]Bafbof - Buffer Shammy - Merlin Mid
ICQ - 345340870
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...