Valeron Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Arkadaşlar bende 2 tane pc var.1 tanesi ana pc o pc'de adsl modem var ve hub var.içerideki pc'yede ethernet kablosu var.Şimdi ben ana pc'yi açmadan sadece modemi ve hubı çalıştırarak içerideki pc'den nete girebilirmiyim.Bunun ayarı nedir bağlantıları nedir nasıl yapılır cok acil yardım gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solo_ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Merhabalar, Eger ADSL modem hub'a bagli, her iki PC'den ayni hub'a ayri ayri bagliysa evet tabiki bunu yapabilirsiniz. yok ADSL modem USB'den ana makinenize bagliysa bu mumkun olmayacaktir. Altyapiyi biraz daha anlatirsaniz belki farkli bi cozum de bulabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 adsl modeminin ethernet çıkışı varsa onu hub a bağla ordan 2 bilgisayara bağlantı kur bu şekilde basit bir ağ kurmuş olcan ama ana bilgisayar kavramı olmicak çünkü ikiside bağımsız bi modemden veri alcak bu da kaliteyi çok büyük dosyalar çekmedikçe ve netteki hızını da etkilenmicek en ii yol budur baska bi önerisi olan varsa söylesinöğrenmiş oluruz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Yaptım. Şöle yaptım modem usb ile pc'ye baglı birde ethernet cıkıyor modemden.Modemden cıkan ethernet huba baglı.Diger pc'den bir ethernette hub'a baglı böylece 1 baglantımı 2 pc bölyoruz saolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar