Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

satılık rank 12 orc warrior bl'de

Zedna

Öne çıkan mesajlar

dostum bi msj yazsan yada ne zaman acarsın msn i ona göre görşelim yoksa alacagım bi kaç yer daha var adamları oyalamiim ama ben orc istiordum iyi olur senin warrior bi msj at sana zahmet online oldugunda görşelim
yada oyunda ki nick in nedir onu yaz oyundan görüşelim
Sosyal ağlarda paylaş

Bulunduğun ülkedeye göre fiyatın az veya çok olduğunu kıyaslayabiliriz. Nasıl başka eşyaları kıyaslıyorsak bunuda kıyaslayabiliriz ama bu bizim fikrimiz olur. Bizim dememizle birşey değiştirmek zorunda değilsin ama 800YTL ye satacağına inanıyorsan devam. Bunu dile getirmek istedik
Sosyal ağlarda paylaş

Bence rank 12 13 14 herneyse olabilmiş bi warrior 800 ytl eder rank kasan bilir nekadar zor nekadar emek istediğini helal iyi kasmışınız hele bl de annem ağladı 12 oldum olcam daha 14 ü nasıl yapcaz bilmiom bide karaktersiz türklerle eng konuşmayı sevmediğim için random giriyorum bg lere harbiden çok zor
Sosyal ağlarda paylaş

Simit osman her neysen.
Ag den atilişimin neden mob filan degil baziların bir anlık ihtiyacları ni karşilamakti . Japon yalakası olupta bir yere gelecegimie gelmem daha iyi. Benim raidlere yazma hakkım yoktu zaten sonradan acildi hakkım hepsinde ilk ben yazdım hepde beni almadılar ark. ve cevresindeki insanları aldılar bunun neresi yalan?
Ventte sana target verirken Vikü diye cagirsalar sende bişi anlmazsın. :)

12 yapmak dusunun gunde 12 saat rank kasarak her haftabir rank atlamak 11 ile 12 arası iflahın kesilinceye kadar oynamak nasil bir durum biliyormusun susamlı simit osman

[ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 16:14 tarihinde, Zedna tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

simit_osman aka Kanmarl

her neyse seninde olaylarını bilioruz en azından vku senin gibi bulundugu bir guild de epic itemleri toplıyıpta guild ini satan bi vatandaş degil
sonrada oraya buraya gidip ben ag ye geçtim yaşasın himenn diyipde hava atan bi tiip hiç de degil
önce kendi milletini insanını sev sorna ne yapıorsan yap gidip korelilere mi yalakalık yaprsın çinlilerle kedimi yersin orasını bilmem herkezin ne oldugunu bilioruz biz
hem vku nun satısı yapmasındaki amaç belli
veren olursa 800 e satacakmıs alan olmazsada almasın bukadar basit yani neye hedehödö yapiosıosun kişisel mevzuları buraya taşıma
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...