Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Carbine ihtiyacı

Gunn

Öne çıkan mesajlar

Hmm...
Şİrket envanterine demirbaş kaydedelim de, vergiden düşeriz amortisman ayırma ile.
Sen ederi bir zahmet ofise gidince deftere işle. Ben gerekli amortismanı ayırırım.
Böyle şeylerde dikkat edelim ortak lütfen.
Yoksa carilerimiz yada senin cari hesabının kabarır :)[hline].:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:.

"Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır"

Sosyal ağlarda paylaş

Cari hesaba kaydedelim ortak da, ilk önce bir cari hesabımız ve onu koyacak çekmecesi olan bir masa lazım. SandelyAları koyduk öyle ortada masa yok, yandaki Jawa çaycısından çay söylüyorum herkesin bardakları ellerinde, rezalet.

Bu arada bir de kumadam'a bir Generic Crafting Kit lazım, şu basit stimpack ve trapleri yapabilen. Nerede satılır kim yapar? Yapabilen varsa bir /tell Noldor /tell Goktug yapabilir mi acep?
Sosyal ağlarda paylaş

Bende silahlarimi hep Daylen den aliyorum ve memnunum :) Acikcasi su an icin degilde ilerisi icin cok ozel silah yaptirmak istiyorsan malzemeleri ve optional enhancement (Krayt tissue) falan kendin gotur Daylen'e yapacagi silahin kalitesi %50 artacaktir. Kendisi silahlarinda fena malzeme kullanmiyor ama adam 20 silah yapiyor sen 1 silah aliyosun oyle dusun :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...