Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Şu anda carbine in ikinci kutusu dolmak üzere. Hem bu seviye hem de bir üstü için iyi bir carbine istiyorum. Yapabilen ya da elinde olan fiyatla beraber Noldor'a mail atarsa sevinirim. Server: Kette(R)moor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 /tell Daylen - Master Weaponsmith of NovaCorp =][hline]Meelou A'Ie of NovaCorp, Temenos Island - Kettemoor Galaxy Twi'lek dancer of The Glitter Pit - obsessed with shoes and terribly in love with baby gnorts... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 eyvolle athe. Çokzel bi carbine aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Hmm... Şİrket envanterine demirbaş kaydedelim de, vergiden düşeriz amortisman ayırma ile. Sen ederi bir zahmet ofise gidince deftere işle. Ben gerekli amortismanı ayırırım. Böyle şeylerde dikkat edelim ortak lütfen. Yoksa carilerimiz yada senin cari hesabının kabarır :)[hline].:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:. "Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Cari hesaba kaydedelim ortak da, ilk önce bir cari hesabımız ve onu koyacak çekmecesi olan bir masa lazım. SandelyAları koyduk öyle ortada masa yok, yandaki Jawa çaycısından çay söylüyorum herkesin bardakları ellerinde, rezalet. Bu arada bir de kumadam'a bir Generic Crafting Kit lazım, şu basit stimpack ve trapleri yapabilen. Nerede satılır kim yapar? Yapabilen varsa bir /tell Noldor /tell Goktug yapabilir mi acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Bende silahlarimi hep Daylen den aliyorum ve memnunum :) Acikcasi su an icin degilde ilerisi icin cok ozel silah yaptirmak istiyorsan malzemeleri ve optional enhancement (Krayt tissue) falan kendin gotur Daylen'e yapacagi silahin kalitesi %50 artacaktir. Kendisi silahlarinda fena malzeme kullanmiyor ama adam 20 silah yapiyor sen 1 silah aliyosun oyle dusun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 ooo aslancik gelmis =p oyuna da girsen arada da yuzunu gorsek bi uberim, nerelerdesin? =][hline]Meelou A'Ie of NovaCorp, Temenos Island - Kettemoor Galaxy Twi'lek dancer of The Glitter Pit - obsessed with shoes and terribly in love with baby gnorts... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Uber muber diilim hala 2 ay onceki karakterim :p Arada bir 30dk ligine giriyor 1 tusken indirip cikiyorum. Ugur gibi bisey oldu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar