asitutkum Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 yaw dupe wıpeden sonra aldım ben ıtemı gene dupe cıkdı :) sınırlendıgım o zaten hırsızlar bulasdı bana sımdı de totamic +8 arıom ytl usulu olsa daha ii olur.en azından dupe cıkarsa satanıda bulurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Bende var nerdensin sen ? (şehir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ilk dupe wipe a kadar da esir tutarsın artık adamı tam olur ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 totamic +8 mi arıyosun bencede ara belki biri kaybetmiştir:D noldu lem yoqsa item açıldımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_50cent_tr Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 beyler bizim cafede adamın itemleri ilk dupe taramasnda silinmedi 2.de silindi nasıl oluyo bu ilkinde gitmiyo +7 mirageler 2. de gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 sen sadece dupe itemler mi siliniyo zannediosun. dupe wipe değil o zaten random wipe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar