SbNN Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Bazıları biliyordur birşey yazıyordun yazdığın şeyi söylüyordu bazı programlar vardı hatta ses tonunu filanda ayarlıyodun o tür bir programın olduğu bir link verirmisiniz???[hline]:) Bir zamanlar arkadaşım olan bir maybaşın sözü...''Gerçekler acıdır baklava tatlıdır o zaman baklava gerçek değildir''Böyle biriyle nası arkadaş olmuştum yaa alla alla :)[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 talkit var microsoft plus for kids icq 115357203 ten ulaşırsan yollayabilirim küçük bişi zati[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Silthanas, 28 August 2003 22:52 tarihinde demiş ki: evet evet benim ki de bayagi uzun masturbasyon yapmakta zorlaniyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Sahibinin Sesi Version 1.0[hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe. canınız mı sıkıldı, vurun paticiğe... ooooh vallahi, şahane... çay da ister misiniz yanına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar