Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 3 tane album indirdim şimdi new american gospel, ashes of the wake bide as the places burn,basladım bi kaç sarkıyı dinlemeye n.a.g. dan ama leş geldiler.adam akıllı sarkılarını yazarsanız ve beni 30 kusur sarkı arasından seçmek zorunda bırakmazsanız sevinirim.baya baya üşendim şimdi, bişey için lazım yoksa işim olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 allahin kuzusu diye grup mu olur be lamb of opeth, bi garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 rencide oldum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 ruin ruin ruin ruin ruin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 freddy vs jason black label as the palaces burn da denenmelidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Ben hastasıyım bunların.Gerçi bende yeni keşfettim sayılır ama black label şarkısının olduğu albüm çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 fena deil bu oneriler,aydınlattığınız için saolun, bi iki tavsiye daha gelirse işim hallolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 lamb of god da farkli bir yere gonderme yapmislar isa'nin kuzulari olarak adlandirir bazi hristiyanlar kendilerini. isa mesih de cobanlaridir. sanirim onunla alakali bir isim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 discography indirin çoğu şarkısın öte bi şi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 lamb deyince akla direk gwen geliyor.hani love-angel-music-baby si ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 laid to rest black label ruin blood of the scribe kesin dinle bunları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 ne tarz yapıyorlar bu adamlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Metalcore yapıyorlar. Benzediği gruplara örnek olarak Killswitch Engage, Chimaira ve Heaven Shall Burn'u verebiliriz. Şarkı önerisi olarak da zaten albümlerinde şarkı yapıları birbirinden çok farklı olmadığı için ya hepsini seversin ya nefret edersin, pek öne çıkan bir şeyler yok. İlle de 3-5 tane sayılacaksa Now You've Got Something To Die For, 11th Hour, For Your Malice, Laid to Rest falan diyorum. [ Mesaj 13 Mart 2006, Pazartesi - 23:18 tarihinde, Jester tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 A Devil In God's Country,Blood Junkie,Black Label,Confessional,Pariah,11th Hour bunları ekleyebilirim bunların dışında yukarıda söylenilenler en güzelleri işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 aaaa lamb of god! hastasıyım grubun ahea neyse black label,laid to rest (çalıyoruz grupca:p), confessional, hourglass... (son albümün hepsi mükemmel) ayrıca killadelphia dvdsi alınmalı izlenmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Ben de ısınamadım bu gruba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar