B_a_H_a Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 beyler arkadaşım bugün oyuna girdiğinde lwl 55 charı gitmiş. charın ismi aynı duruyor. fakat class yerinde unknown class, lwl yerinde 0 yazıyor. buna bir çözüm bulunabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonic Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 hemen telaş yapmayın, bekleyin . bugün serverlar bi süre kapalı kaldı sanırım bişeyleri deiştirdiler.böyle karışıklıkların olması doğal hele oyunu k2etwork yapıyorsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonic Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 :( 2 kere yazdı :( sorry [ Mesaj 03 Şubat 2006, Cuma - 14:51 tarihinde, zonic tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Bahocum düzelir merak etmeyin ark söle içini ferah tutsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B_a_H_a Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 valla erdal abi çocuğun çok hakkı yenildi bu oyunda. biraz bekleyeyim dedi şimdi. ben arese başladğımda 45 olmuştu. sonra magesi soyuldu yenibuffer açtı. o da soyuldu. lwl 50ydi turkmasters clanından çıkardılar charını. cyphera geçti. 61 oldu +8 shrdları +7 shelleri silindi. arese döndü tekrar şimdide 55lik assassini gitti valla bırakıcak oyunu ya. zaten oyunda 2 şeyden zevk alıyodum. biri mertle çılgınlaştığımız zamanlardı. ikimiz troll berserker fln kesiyoduk. biride o arkadaşla centaura urukalra fln dalıyoduk. apos fln bayıyo adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 aynısı polinin basınada geldi ama char gelmedi geri :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 belli bi süre oyuna girmeyince oluyo bu ve bidaha da düselmio:D adı yazıyo lvl=0 class/job=unknown class adı görünüo bi de artık o accountla o servera giremiosun:( benimde başımda war aynı sorun. geçen yıllarda daha ko zamanında lvl55 bi warrior wardı ben 3-4 ay giremedim oyuna hiç... şu anda girilmio zaaten:D geçmiş olsun diyim başka diiçek bişe y0k:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B_a_H_a Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 eh o zaman lotrda görüşürüz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Nicke göredemi unknown class oluyor ya? nickimi NİGGER yaptim unknown class olarak gözükmekte char 1 lvl dıda nicki var ya onun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Türkçe karakterler kullanırsanız sonuç normaldir. Ağalar lütfen bunun bir yabancı oyun olduğunu unutmayın. Türkçe karakter kullanmayın AGALAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 yoo hayır sanırım türkçe karakterle alakası yok bu arkdşın.. türkçe karakter yapıunca hiç girilmio lvl1 de kalıo. lvl55 te gitti dio. bence uzun bi süre girmedi oyuna bende de aynısı olmuştu uzun süre oyuna girmedim die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B_a_H_a Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 charla en son dün girdi arkadaş. yeni patchle ilgisi olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Extreme_ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 LVL 0 olan charlar Customer Suporta başvursunlar. Yardımcı olacaklarını söylediler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar