kertenqele Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 yap bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Yaklsık 50 tane oldu BUgün 50tne Knight ile ilgili Video Arşivim var Benim Dedicated Suanda kapalı Dedicatedim açılırsa sizin için 5 gün bilgisayarımı acık bırakıp upload edecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 ofs sen de olmasan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenqele Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 valla ne yaparsan yap beni sarmaz ben sadece aeneisi yalanlayanları kınıyorum olmayacak bişi deil çünkü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenqele Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 bilip bilmeden konuşanlara deli oluyorum kim gelirse gelsin o tayfaya kokmuyoruzz her zaman bekleriz 13 np ii geliyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Kertenkele tamm sakn ol :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenqele Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pis_magican Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 yaf kertenkele dostum ucmus da ucmussun heralde anesif lordu kesti die baya sevinmişsinizdir...sana hatırladgım kadarıyla anlatim...debufferın teki shaulayı kesiyoken yakaladım o arada massive debuff ne varsa yemiştim tabi...ben shaulaya devam ederken o dedigin assain geldi bana saldırdı(ki o orda tek deildi )...karsıdakinin ne sartlarda oldugunu bilip bilemeden konusma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar