ofs Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Yaklsık 50 tane oldu BUgün 50tne Knight ile ilgili Video Arşivim var Benim Dedicated Suanda kapalı Dedicatedim açılırsa sizin için 5 gün bilgisayarımı acık bırakıp upload edecem.
kertenqele Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 valla ne yaparsan yap beni sarmaz ben sadece aeneisi yalanlayanları kınıyorum olmayacak bişi deil çünkü...
kertenqele Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 bilip bilmeden konuşanlara deli oluyorum kim gelirse gelsin o tayfaya kokmuyoruzz her zaman bekleriz 13 np ii geliyo...
pis_magican Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 yaf kertenkele dostum ucmus da ucmussun heralde anesif lordu kesti die baya sevinmişsinizdir...sana hatırladgım kadarıyla anlatim...debufferın teki shaulayı kesiyoken yakaladım o arada massive debuff ne varsa yemiştim tabi...ben shaulaya devam ederken o dedigin assain geldi bana saldırdı(ki o orda tek deildi )...karsıdakinin ne sartlarda oldugunu bilip bilemeden konusma...
Öne çıkan mesajlar