Pingu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Yoksul bir gün daha, Öncekinden daha "yoksun", Gücüm mü var ağlamaya, Yada gözyaşlarını anlamaya. Bulutların üstündesin belki de, Bensiz daha dolu günlerin, Bilmezsin sesi çıkmaz ki ölülerin. Bir gün daha beni hayata bağlayan, Karşılıksız sevgim sana ve Tanrı'ya olan. Eğer ölseydim dediğim.. Peki ya güneş nerede? Bir köşede gözyaşlarını mı döküyor, Umrunda olmadan, Esniyor, uykusu geldiğini zannederek, Duyulmayan bir fısıltı, Hatıralarımla yeşeren bir tohum daha, Yaşanan yalancı sessizlikler, Haketmediğini düşünen bir ruh, Tatlı bir ninniyle veda et... ben edemem ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Ansızın ana serzenişim kadar kasvetli bir oluşumdu yada olmaya dair niteliksiz korkutucu iniciti bi şeydi başlarken bu nitel yazıyı okumak kadar incelik doluydu gözlerimdeki iris tabakasından içeri süzülen monitör pikselinden yansımış renkleri algılamak ve mantık bütünlüünde yarıglamaktı belkide o an yaptıım ki buda beynin çalıştıına dair bir ipucu olmalıysa eer serzendim okurken yazını ve serzenmek ise bu yaptıım sizce bir çığ gibi büyüyen yalnızlıa dur deme küstalıında bulumak kadar aciz ve gereksizliin tepesinde bir söz grubunu haykırmak kadar aır cüssesiz kahpe ama nitel manada soyutluu ile üstün yakıcı madde boyuntunda ise somurtkan isyankar ve boyutsuzluun birleştii bi yerde yalnızca duygulu incitici vurucu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Bu saatte bir kişi bile anladıysa zaten amacına ulaşmış demek . : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 eline sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 yorum yok, yorum yok, yorum yok:))çünkü yorum yok:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 insan kendisine yazılmış bi şiire yorum yapar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar