Eternalus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 bir mp3 dosyasının bir kısmını kesip alabilecek, ya da diyelim ki mp3 dosyasının sonlarında bi sessiz kısım olur ya fade out un son kısmı, bazı şarkılarda o 7-8 saniye oluyoi o kısımı kesip atabilecek ayarda bi program arıyorum. freeware olursa sevinirim, serial, crack fln uğraşmayayım :D tşkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 mp3trim http://www.mptrim.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Sound Forge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 hmm ikisini de çekiyorum çok teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Bende mp3directcut adlı bi program kullanıyorum,çok güzel ve sade tavsiye ederim,google'da aratırsan bulabilirsin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 tşkrler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar